spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Moarte subitã (video)

- Advertisement -

Un militar de 30 de ani gãsit mort în baia Cãminului Garnizoanei

TRAGEDIE Luni seara, în jurul orelor 19.00, un militar care locuia în Cãminul Garnizoanei (Casa Armatei) din Bârlad, a fost gãsit decedat în baia camerei de la etajul II, unde locuia. Din surse neoficiale, din cadrul spitalului bârlãdean, se pare cã moartea militarului ar fi survenit în urma unei boli, infarct sau pancreatitã acutã. Familia tânãrului soldat trece printr-o mare tragedie, tatãl sãu fiind în stare gravã suferind de o boalã incurabilã. Dragos Ionut Dimofte era cãsãtorit, sotia sa fiind plecatã la muncã în Italia

Un cadru militar angajat pe bazã de contract la UM 01458 din Bârlad, care locuia în Cãminul Garnizoanei (Casa Armatei) din localitate a fost gãsit decedat în baia camerei de la etajul II, unde locuia. Dragos Ionut Dimofte, de 30 de ani, angajat al Garnizoanei Bârlad, a fost descoperit luni, 11 ianuarie, în jurul orelor 19.00, de cãtre un coleg de al sãu, care s-a îngrijorat cã acesta nu rãspundea la telefon, desi aparatul se auzea sunând în camerã. Omul a solicitat ajutorul angajatilor de la Cãminul Garnizoanei, care au spart usa camerei si l-au descoperit pe Dragos Ionut Dimofte cãzut jos, în baie. La orele 19.10 a fost chematã Ambulanta Bârlad, dar medicul de pe masinã nu a putut decât sã constate decesul, care se pare cã survenise cu câteva ore în urmã. La fata locului s-a deplasat o echipã de politisti din cadrul Politiei Bârlad si militari de la Garnizoana Bârlad, care au demarat o anchetã, urmând sã stabileascã împrejurãrile mortii militarului de 30 de ani. “Deocamdatã efectuãm cercetãri si putem spune cã nu existã suspiciuni privind faptul cã s-ar fi folosit vreo armã, neexistând nici armã si nici urmã de glont. Nu existã urme de violentã pe corp si asteptãm rezultatul necropsiei pentru a putea sti cu exactitate cauza decesului”, a precizat, comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei Bârlad.

« Secrete militare »

Secretomania din Garnizoana Bârlad nu s-a dezmintit nici în acest caz. Desi militarul decedat a fost internat luna trecutã timp de zece zile, în Spitalul Militar din Galati pentru investigatii datoritã unei stãri de rãu acuzatã de acesta, nimeni din conducerea Garnizoanei Bârlad nu binevoieste sã dea mãcar o micã explicatie asupra situatiei create prin decesul militarului Dargos Dimofte. Unii dintre colegi acestuia ne-au declarat, sub protectia anonimatului, cã militarul era bolnav. Dragos Ionut Dimofte era cãsãtorit, sotia sa fiind plecatã la muncã în Italia. De doi ani stãteau împreunã în Cãminul Garnizoanei. Acum, familia sa trece printr-o tragedie de nedescris : tatãl sãu este si el bolnav, de o boalã incurabilã. Mama, infirmierã în cadrul Spitalului de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad este în stare de soc. Necropsia cadavrului va fi efectuatã astãzi, 13 ianuarie, urmând ca medicul legist sã se pronunte asupra cauzelor decesului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.