Momente de groază în Capitală! Un bărbat a amenințat oamenii cu pușca în parcarea unui supermarket

Au fost clipe de groază în parcarea unui supermarket din Capitală. Un bărbat a amenințat trecătorii cu o pușcă, totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Momente de groază în Capitală! Bărbatul în cauză a fost prins de oamenii legii și transportat la cea mai apropiată secție de poliție. Incidentul s-a petrecut în această dimineață în parcarea unui supermarket din sectorul 6.

Conform jandarmilor, bărbatul se afla în stare ebrietate. Acesta a fost imobilizat, iar în urma verificărilor s-a constat că este vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de poliție unde urmează să se stabileacă care este încadrarea penală pentru fapta sa.”Jandarmii s-au îndreptat la locul indicat unde l-au găsit pe bărbat ținând în mână o armă pe care o îndrepta, în mod provocator, spre trecători. Era în stare de ebrietate și, probabil, își imagina vreun scenariu în care ar fi putut fi el „personajul principal. Jandarmii l-au imobilizat pe bărbat și, în urma verificărilor, au constatat că era vorba despre o pușcă de panoplie. Bărbatul a fost condus la secția de Poliție unde urmează să se stabilească care este încadrarea penală pentru fapta „personajului principal”. Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti #B2” , este mesajul postat pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române. …https://www.romaniatv.net/momente-de-groaza-in-capitala-un-barbat-a-amenintat-oamenii-cu-pusca-in-parcarea-unui-supermarket_5362528.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ