Monica Anisie anunț de ultimă oră pentru copii. Ce vrea să schimbe din 2021

Ministrul Educației, Monica Anisie, s-a aflat luni la Biblioteca Centrală Universitară, cu ocazia evenimentului de lansare a procesului de consultare publică pentru elaborarea Strategiei privind digitalizarea Educației. Aceasta a promis că vine cu o soluție pentru elevii din România, dar a scos la iveală și faptul că mai este mult de muncă până când toate școlile vor avea conexiune la internet.

Monica Anisie a precizat că dorește ca bugetul ministerului să aibă o componentă de investiții pentru digitalizare, subliniind că digitalizarea reprezintă o prioritate zero.

„Din 2021, ne gândim ca bugetul ministerului să aibă o componentă de investiţii pentru digitalizare. Sumele vor fi atât din bugetul ministerului, cât şi din fonduri europene”, a spus Anisie la Biblioteca Centrală Universitară, la evenimentul de lansare a procesului de consultare publică pentru elaborarea Strategiei privind digitalizarea Educaţiei.

”Este o promisiune pentru generațiile următoare”

Ministrul a subliniat că toți miniștrii Educației trebuie să-și asume acest angajament, indiferent de culoarea politică.

„Este un angajament îndrăzneţ, o promisiune pentru generaţiile viitoare, pe care toţi miniştrii Educaţiei trebuie să şi-l asume în următori ani, indiferent de culoarea politică. (…) Este foarte clar că această strategie trebuie să devină un proiect de ţară. Pentru cei care vor spune că este prea târziu, eu le propun să se uite la copii lor care se află încă la şcoală. ….https://www.capital.ro/monica-anisie-anunt-de-ultima-ora-pentru-copii-ce-vrea-sa-schimbe-din-2021.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ