spot_img
17.3 C
Vaslui
30-mai-2023

Monstrul din Husi, subiect de documentar pentru germani!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ANCHETÃ… Dacã huseanul Cãtãlin Ciolpan a recunoscut cã a ucis-o pe Carolin G., tânãra de 27 de ani din Endingen, atunci moartea trasã la indigo a Lucillei, fata asasinatã în Kufstein, Austria, va fi si ea solutionatã, în sfârsit, dupã 3 ani de zile, sperã anchetatorii. Avocatul lui Ciolpan a încercat sã îl apere pe husean, spunând cã inculpatul era beat când a atacat si nu stia nici mãcar ce sex avea persoana care s-a apropiat de el, în acele momente. Este exclus, spun anchetatorii, cãci totul s-a petrecut ziua în amiaza-mare. În aceste zile, la Vaslui a ajuns si o echipã de jurnalisti germani, care fac un documentar pe marginea acestui subiect.

La finalul primei zile de audieri în procesul lui Ciolpan, care a stârnit o reactie teribilã în Germania, huseanul a spus, prin vocea avocatului sãu, cã regretã fapta comisã. A sustinut însã cã nu a lovit-o pe Carolin pentru a o viola, ci ca reactie la o furie incontrolabilã, pe care a avut-o atunci. De asemenea, a sustinut cã nu îsi aminteste dacã a agresat-o sexual pe fatã. Probele însã îl contrazic: Carolin a fost gãsitã cu semne de abuz, dezbrãcatã în pãdure, unde fusese târâtã de Ciolpan. Anchetatorii considerã cã, în aceste conditii, motivul pentru care a lovit-o brutal cu sticla în cap, nu a fost doar o reactie spontanã.

Jurnalistii germani au venit la Vaslui, pentru a face un documentar despre Ciolpan

„Dacã va fi gãsit vinovat de cele douã infractiuni de care este acuzat – viol deosebit de grav si crimã, va fi închis pe viatã”, spun jurnalistii germani, care au manifestat un interes cu totul deosebit fatã de acest caz. Multe ziare din Germania au relatat pe larg cazul lui Ciolpan, inclusiv povestea cu prostituata înjunghiatã de el din Iasi, în 2005, dar si cu suspiciunea fatã de moartea mai multor femei, gãsite în pãdurile din Vaslui, în perioada 2000 – 2004. O echipã a unei televiziuni din Germania a venit în judet, în aceste zile, pentru a realiza un material de presã în care sã arate cum a fost posibil ca, atâtia ani la rând, un criminal în serie, atât de periculos, sã fie lãsat liber, chiar din momentul în care a bãgat cutitul într-o prostituatã. S-au interesat de originile sale, de familie, de mediul în care a trãit, întrucât au vrut sã înteleagã cum a fost posibil ca Ciolpan sã comitã, cu atâta cruzime, crimele de neînchipuit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.