16.8 C
Vaslui
07-oct.-2022

Muntenarul care și-a băgat în spital un consătean a ajuns după gratii, în arest preventiv

- Advertisement -
DUPĂ GRATII… Pentru fapta sa, Luș, agresorul de 19 ani dn Munteni de Sus, a primit mandat de arestare preventivă

DECIZIA INSTANȚEI… Chiar întârziere, polițiștii vasluieni și-au făcut treaba și l-au reținut pe muntenarul de 19 ani care, într-un acces de furie inexplicabilă, și-a lovit, cu bestialitate, un consătean de 27 de ani. După ce va avea o discuție lungă cu anchetatorii, agresorul a fost prezentat judecătorilor de drepturi și libertăți pentru dispunerea unei măsuri preventive. La finalul ședinței, instanța a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. De partea cealaltă, victima va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Conform documentelor medicale, acesta va avea nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale și o lungă perioadă de timp de recuperare completă, ținând cont de faptul că a suferit, în urma loviturilor primite, o dublă fractură de maxilar.

Muntenarul de doar 19 ani care și-a desfigurat, fără motiv, un consătean, a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia aparține magistraților de drepturi și libertăți. Bătăușul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și prezentat apoi în fața instanței de judecată. “Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de data de 17/18 septembrie 2022, în municipiul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 18 septembrie 2022, la ora 02.30, în Vaslui, zona străzii Frunzelor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 27 de ani, din Satu Nou. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 19 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de tânărul de 19 ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore», au transmis și reprezentanții IPJ Vaslui. Întreg scandalul a avut loc sâmbătă seara când, un tânăr de 27 de ani, din comuna Munteni de Jos, a fost atacat de trei consăteni. În urma loviturilor primite, tânărul a ajuns la spital, cu dublă fractură de maxilar. Martorii povetesc că victima a ieșit din “Bliss”, împrreună cu prietena lui și încă o fată. Toți trei s-au așezat pe scările din fața Centrului de Informare Turistică și stăteau de vorbă. La un moment dat, de cei trei s-a apropiat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Între cei doi bărbați a fost un schimb de replici ca, la un moment dat, întreg conflictul să pară că se stinge. Nu a fost așa. Supărat, agresorul a dat o tură cu mașina și s-a întors, însoțit de alți doi prieteni. Fără nici un avertisment, și-a lovit adversarul cu pumnul în față. După ce acesta a căzut la pământ, a urmat o ploaie de lovituri. «Eu eram sus, în club și am primit un mesaj de la prietena frratelui meu că cineva l-a luat la bătaie. Până am coborât, bătaia se mutase în fața Băncii Comerciale. Am încercat să-mi trag fratele din învălmășeala creată dar am fost și eu lovit de cei trei indivizi. Cred că unul avea un box pe mână și celălalt, cureaua de la pantaloni înfășurată în jurul pumnului. Conflictul s-a stins apoi și cei trei au urcat în mașină și au plecat. Am observat apoi maxilarul fratelui că nu mai este la locul lui. Am apelat la un prieten care era cu mașina pe acolo și l-am dus la spital. De acolo mi-au spus că are dublă fractură și trebuie operat», povestea fratele victimei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Ia uite mârletul!!!
  Mai are neamuri??
  Ghiortoiul!!
  Blugi taiati, impresii de cocalar…Dar put a baliga de la o posta!!!
  Noi suntem de vina!!
  Rupte oasele de la intrare in oras, sa vezi cum se linistesc!!!

 2. Măi moko, există o regulă, când un om e la pământ nu îl mai lovești.
  Pe o sapă n-ai pune mâna, să dai cu ea în pământ până îți sar toate impresiile!

 3. Ce naiba au ăștia din Muntenii de Sus? Nu spui că sunt oameni, ci fiare. Bat, violează, beau, fură, ce naiba este in neregula cu ei? Ce se întâmplă în satul ăla? Ăștia fac de râs județul Vaslui, că multe s-au scris de-a lungul timpului despre latura asta infracțională la care au o accentuată predispoziție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.