Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență la spital fiind infectat cu COVID-19. Mara Bănică a spus cât de gravă este starea maestrului

Nelu Ploieșteanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vestea extrem de îngrijorătoare a fost dată de către Mara Bănică. Ea a spus că a avut o discuție cu una dintre fiicele artistului și a aflat că Nelu Ploieșteanu este intubat la Terapie Intensivă, iar situația lui este cât se poate de gravă.

Nelu Ploiesteanu se află internat la spital după ce s-a infectat cu COVID-19. Familia nu a reuşit incă să comunice cu maestrul muzicii lăutăreşti din România.

Maestrul Nelu Ploiesteanu se află în stare critică

Conform declaraţiei făcute de Mara Bănică, maestrul muzicii lăutăreşti, Nelu Ploieșteanu are o stare de sănătate critică. Acesta s-a infectat cu COVID-19 şi a fost transportat de urgentă la spital. În aceste momente, maestrul este intubat iar veştile nu sunt tocmai îmbucurătoare.

Mara Bănică a mai afirmat că după ce a discutat cu unul dintre membrii familiei a aflat că plămânii lăutarului sunt afectaţi în proporţie de 70% În urmă cu 2 minute am închis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturaţie de 50% şi cu plămânii afectaţi în proporţie de 70%, a scris pe Facebook, Mara Bănică. …https://www.bzi.ro/maestul-nelu-ploiesteanu-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-fiind-infectat-cu-covid-19-mara-banica-a-spus-cat-de-grava-este-starea-maestrului-4149435?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ