3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Nelu Tătaru: „Avem foarte multă neimplicare în acest moment! Nu suntem în vârful valului 4!”

ATENȚIONARE… Nelu Tătaru, consilierul pe sănătate al lui Florin Cîțu, a declarat sâmbătă că luna octombrie va fi una grea pentru că România nu a ajuns încă în vârful valului 4, precizând că dacă anul trecut 5% din cazuri ajungeau la Terapie Intensivă, în acest an 10% din cazuri merg la ATI.Fostul ministru al Sănătății consideră că s-a ajuns în această situație și pentru că restricțiile impuse anul trecut nu sunt verificate în prezent, iar sancțiunile lipsesc aproape cu desăvârșire.

Nelu Tătaru a fost întrebat, sâmbătă, la Digi 24, dacă România a ajuns în vârful valului 4 sau urmează o perioadă mai grea. “Avem o lună octombrie grea, nu suntem în vârful valului 4. Încă avem o transmitere comunitară accentuată. (…) Anul trecut făceam o analiză și vedeam că 5% din cazuri ajung la Terapie Intensivă, anul ăsta vedem că în jur de 10% din cazuri ajung la Terapie Intensivă. Anul trecut spuneam că transmiterea se face exagerat de mult, dar nu putem vizualiza, anul acesta suntem în aceeași paradigmă, dar în condițiile în care lumea privește cu mai multă relaxare”, a transmis fostul ministru al Sănătății. Întrebat dacă ar susține o carantină de două săptămâni în toată România, Nelu Tătaru a răspuns: “Dacă aș ști că ajung două săptămâni, da, dar nu ajung două săptămâni. Fiecare transmitere se află în diferite stadii de boală. În condițiile în care nu suntem în 2020 și nu rămânem la îndemâna lockdown-ului, avem niște restricții pe care le-am impus de anul trecut pe care nu le verifică nimeni și nu ia nimeni măsuri dacă nu se respectă. (…) Avem și foarte multă neimplicare în acest moment”

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

5 COMENTARII

  1. Băăăăăăăăăăăăăăă nebunule la balamuc cu tine cine tre să se implice ? nu VOI sunteţi la butoane ? Eşti pervers de pervers gunoiule !

  2. nelutu tataru, acest papitoi vanzator de neam, care ne a pus pe tava inca din ziua 1 !
    nu cred in capacitatile profesionale ale acestui personaj! cred cu tarie ca este partinitor la toata mizeria cumulata din domeniul sanitar.
    impreuna cu arahat, fac cam 100 de ani de parnaie!
    jegurilor, atunci cand nu veti mai fi acoperiti din afara tarii, vedem cum o jucati! pacalici ajunsi in frunte pe un context manipulat!

    • Lasa..ca tu vorbesti cu Scufita Rosie…si crezi in Harap Alb…nu ne mai spuneti voi despre crezurile voastre din Spitalul Socola. Mergeti in vizita la ATI Barlad sa vezi cum se impacheteaza un mort de covid si dupa aia mai vorbim. Cumva ajuti copii ramasi in viata dupa ce parintii au murit infectati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here