Nelu Tãtaru, mesaj cãtre cetãtenii judetului: “E dificil, e un mod de viatã diferit, pe care nimeni nu si-l doreste”

Nelu Tâtaru și Tudor Polak

CAMPANIE… Ministrul Sãnãtãtii Nelu Tãtaru îi îndeamnã pe vasluieni sã fie în continuare responsabili, pentru a putea depãsi criza sanitarã pe care o traversãm cu totii. Acesta a explicat, într-o postare pe Facebook, cã desi ne confruntãm cu momente dificile, “este important sã rãmânem responsabili si sã punem siguranta noastrã si a celor apropiati pe primul loc, în fata oricãrui alt obiectiv”. “Guvernul României a înteles, din primul moment, importanta pãstrãrii sãnãtãtii cetãtenilor si necesitatea unor mãsuri concrete, eficiente si introduse la timp. Este o etapã grea pentru România, în care guvernarea liberalã a mobilizat institutiile statului în interesul cetãtenilor, prin elaborarea unor mãsuri de sprijin menite sã stabilizeze atât piata muncii, cât si celelate domenii puternic afectate de pandemie”, a explicat Nelu Tãtaru, candidatul Partidului National Liberal la Camera Deputatilor.

Ministrul Sãnãtãtii a mai adãugat cã sãnãtatea trebuie sã rãmânã prioritatea principalã în acest moment si cã fiecare dintre noi are puterea si totodatã responsabilitatea sã reducã riscurile îmbolnãvirii prin respectarea mãsurilor de sigurantã. “E dificil, e un mod de viatã diferit, pe care nimeni nu si-l doreste. Dar trebuie sã râmânem constienti cã fiecare poate contribui la diminuarea pericolului. Cu prudentã, responsabilitate si grijã unii fatã de altii, asa vom depãsi aceastã crizã sanitarã. Este vorba despre prioritãti. Guvernul liberal pune pe primul loc siguranta românilor si asta se oglindeste în deciziile ultimei jumãtãti de an. Asumare si responsabilitate fatã de cetãteni. Rãmâneti în sigurantã, nimic nu poate înlocui sãnãtatea dumneavoastrã sau a celor dragi. Suntem alãturi de dumneavoastrã!”, a transmis Nelu Tãtaru.

Tudor Polak: “Discutiile cu vasluienii îmi aratã cã este nevoie ca deciziile politice sã reflecte solutii aplicate”

Acelasi mesaj de sustinere l-a transmis si colegul sãu, Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii si candidat pe locul doi pe lista PNL la Camera Deputatilor. Acesta iese aproape în fiecare zi în stradã pentru a vorbi cu oamenii si a le afla problemele: “În stradã, alãturi de oameni, de acolo trebuie sã porneascã orice demers politic, pentru cã acolo realitatea vorbeste de la sine. Desi interactiunea cu cetãtenii se desfãsoarã diferit, cu respectarea tuturor mãsurilor de sigurantã pentru a proteja sãnãtatea fiecãruia dintre noi, continuãm sã discutãm cu vasluienii, sã le fim alãturi în acestã etapã dificilã si sã ne asumãm rãspunderea pentru un oras dezvoltat, modern si cu facilitãtile de care locuitorii Vasluiului au nevoie. Alãturi de echipa Partidului National Liberal, pun accent pe dialogul cu dumneavoastrã pentru a consolida o politicã transparentã, bilateralã si eficientã în ceea ce priveste interesele cetãtenilor. Dezvoltarea României este un proiect complex, care presupune mobilizare de resurse si implicare permanentã. Dar cel mai important este cã pornim de la nevoile reale ale oamenilor. Obiectivele noastre vizeazã oportunitãti pentru toti românii. Discutiile cu vasluienii îmi aratã cã este nevoie ca deciziile politice sã reflecte solutii aplicate, eficiente, durabile, care sã vinã în sprijinul cetãteanului, sã garanteze pentru siguranta acestuia si sã îi asigure conditii de viatã mai bune si oportunitãti accesibile, indiferent de domeniu. Si se poate. Muncim pentru asta. Dezvoltãm Vasluiul împreunã, etapã cu etapã. Încrederea si sustinerea dumneavoastrã dau startul acestei schimbãri”, a transmis Tudor Polak.  

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ, REALIZAT DE SC VREMEA NOUĂ SRL, LA COMANDA PNL VASLUI. COD MANDATAR FINANCIAR: 21200025.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ