1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Nicole Cherry, despre separarea de Florin Popa, tatăl copilului ei: „O să fiu la fel de fericită”

- Advertisement -

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri incredibile despre separarea de Florin Popa, tatăl copilului ei, în ultimul interviu acordat. În vârstă de 22 de ani, cântăreața este însărcinată cu primul copil, o fetiță care va veni pe lume în doar trei luni.

Până în acel moment, Nicole și Florin stau cu sufletul la gură.

Nicole Cherry, despre separarea de Florin Popa

Tinerii trec prin una din cele mai frumoase perioade ale vieții. Relația dintre ei a trecut deja testul timpului și au dovedit că ceea ce se întâmplă între ei este bazat pe sentimente extrem de sincere și foarte puternice. Din momentul în care a anunțat că este însăcrcinată, tânăra a fost bombardată cu tot felul de mesaje.

Mulți contestatari au spus despre aceasta că este prea mică și că nu va ajunge să rămână până la adânci bătrâneți alături de tatăl fetiței ei. Cu toate acestea, Nicole Cherry este destul de relaxată în ceea ce privește relația cu Florin Popa.

În ultimul interviu, cântăreața i-a lăsat pe toți mască. După ce i s-a tot ridicat problema despărțirii de Florin Popa, cel cu care urmează să aibă un copil, Nicole Cherry a izbucnit și le-a închis gurile cârcotașilor. …https://www.bzi.ro/nicole-cherry-despre-separarea-de-florin-popa-tatal-copilului-ei-o-sa-fiu-la-fel-de-fericita-4266221?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.