Niculae pleacã de la Vaslui!

UPDATE: Marius Niculae si-a luat rãmas bun în aceastã dimineatã de la colegii sãi dupã care a pãrãsit cantonamentul din Spania. Atacantul va semna astãzi un contract pe un an si jumãtate cu formatia portughezã, Sporting Lisabona, cu care a câstigat titlul de campion în anul 2002.

Pe picior de plecare

PIERDERE…Cu doar o zi înaintea încheierii perioadei de mercato, golgheterul Vasluiului venit în varã de la Dinamo, Marius Niculae se pregãteste sã despartã de FC Vaslui. Fotbalistul are oferte generoase de la douã cluburi din China, dar exista posibilitatea ca acesta sã aleagã echipa sa de suflet, Sporting Lisabona, formatie cu care a câstigat titlul în 2002.

Dupã ce au “scãpat” de jucãtori importanti precum Dani Coman si Gabriel Cânu, oficialii clubului se grãbesc sã lase atacul Vasluiului si fãrã golgheterul echipei, Marius Niculae. Cu doar o zi înaintea încheierii perioadei de mercato, pe adresa clubul au venit trei oferte generoase pentru atacantul vasluian. Fotbalistul în vârstã de 32 de ani, fiind ofertat atât de douã cluburi din China cât si de formatia sa de suflet, Sporting Lisabona. Având în vedere cã echipa portughezã este cea l-a dus pe jucãtor pe culmile succesului, existã sanse mari ca acesta sã aleagã Sporting Lisabona în locul banilor de la chinezi. În partida de asearã în care FC Vaslui a evoluat împotriva danezilor de la Copenhaga. fotbalistul nu s-a aflat nici mãcar pe foaia de joc, dovadã cã acesta a pãrãsit deja cantonamentul din Spania. În cele 19 partide în care a îmbrãcat tricoul “galben-verde”, fotbalistul a reusit sã înscrie de 11 ori, clasându-se pe locul 2 în clasamentul golgheterilor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ