17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Noi detalii despre accidentul aviatic din China. Cineva ar fi prăbuşit intenţionat avionul în care au murit 132 de persoane

Datele de zbor găsite într-o cutie neagră recuperată din avionul China Eastern Airlines care s-a prăbuşit în martie şi a dus la decesul a 132 de oameni arată că cineva ar fi produs intenţionat accidentul.

Un oficial de la compania aeriană Western a declarat pentru Reuters că atenţia este pe acţiunile echipajului după ce investigaţia preliminară nu a găsit niciun indiciu privind o defecţiune tehnică.

Boeing, producătorul avionului, nu a făcut declaraţii pe acest subiect şi a redirecţionat întrebările către autorităţile chineze. De asemenea, nici Comisia Naţională pentru Siguranţa în Transporturi din SUA nu a fost disponibilă să comenteze la ora publicării informaţiilor de către Reuters.

În martie, un avion Boeing 737 care transporta 132 de persoane s-a prăbuşit în sudul Chinei. La bordul navei se aflau 123 de pasageri şi 9 membri ai echipajului. Avionul a intrat subit în picaj de la altitudiena de croazieră.  Este cel mai devastator accident aviatic din China continentală în ultimii 28 de ani.

Citeste mai mult: adev.ro/rc2aux

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here