-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Noi detalii despre petrecerea lui Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu, acuzată că a lovit invitatele, dar și pe Florin Salam

- Advertisement -

Bianca Drăgușanu a fost protagonista unui episod controversat joi seară când a dat buzna în toiul unui petreceri pe care Gabi Bădălău o organizase și s-ar fi manifestat violent față de invitați, într-o criză de gelozie. Noi amănunte ies la iveală, iar detaliile riscă să păteze serios imaginea divei!

Relația de dragoste dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una din care nu lipsesc certurile și împăcările la fel de dese. Se pare că săptămâna trecută, Gabi Bădălău ar fi organizat o petrecere a burlacilor, în onoarea lui Florin Salam, într-un apartament din zona pipera a Capitalei. După o ceartă aprigă, Bianca ar fi părăsit locuința, iar Gabi a decis să organizeze acea petrecere și să cheme mai multe domnișoare, pentru a se asigura că atmosfera este una pe placul celor prezenți.

Diva ar fi aflat ce se petrece în casă, așadar nu stat prea mult pe gânduri, a luat o bâtă de baseball și a descins în locul respectiv. A împărțit injurii, vorbe dure, dar și lovituri celor prezenți. Conform fetelor care au participat la petrecere, Bianca Drăgușanu l-ar fi lovit și pe Florin Salam…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/bianca-dragusanu-acuzata-ca-l-a-lovit-pe-florin-sa-588901.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.