Noi detalii în cazul copilului de 12 ani, găsit spânzurat într-o magazie. S-a sinucis din cauza telefonului mobil

Noi detalii apar în cazul copilului de 12 ani, din Botoşani, care s-a spânzurat. Băiatul s-ar fi sinucis după ce părinţii i-au confiscat telefonul mobil.

Băiatul a plecat pe zi să se întâlnească cu o fată, în satul vecin. Când a văzut că lipsește, mama lui s-a speriat, mai ales că afară se întunecase. Tatăl, plecat la câmp, l-a sunat pe fratele mai mare al lui copilului și i-a spus ca atunci când băiatul se întoarce, să-i confiște telefonul drept pedeapsă.

„Când a ajuns acasă, i-a zis ‘Uite ce mi-a zis tata, să îți confisc telefonul’. Atât…a ieșit pe ușă și a fost bun plecat”, a povestit mama lui Andrei, potrivit a1.ro.

Când tatăl a ajuns acasă, a început să îl caute. Și-a găsit fiul mort, într-o magazie. Părinții spun că nu și-au mai pedepsit niciodată copilul, până acum.

„A fost un copil bun, liniștit. Nu au existat evenimente în care să fie implicat, să ne dăm noi seama că este traumatizat sau că are probleme atât de grave”, a spus învățătoarea băiatului.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în localitatea Mitoc din judeţul Botoşani. Copilul a fost găsit fără suflare chiar de tatăl său, care se întorsese de la muncă. Disperat, bărbatul a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru reanimarea copilului, în ciuda manevrelor de resuscitare …https://www.romaniatv.net/noi-detalii-in-cazul-copilului-de-12-ani-gasit-spanzurat-intr-o-magazie-s-a-sinucis-din-cauza-telefonului-mobil_525513.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ