Noi indemnizaţii şi sporuri pentru aceşti români. Veşti bune de la Guvern

Premierul Florin Cîţu a anunţat la finalul şedinţei de Guvern de miercuri acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor și văduvelor de război. Peste 2.500 de români vor beneficia.

Noi indemnizaţii şi sporuri pentru aceşti români. Guvernul Cîţu a adoptat în cadrul şedinţei de guvern de miercuri ordonanţa de urgenţă pentru completarea Legii nr. 49/1991, privind acordarea de indemnizații și sporuri invalizilor, veteranilor și văduvelor de război, beneficiarii urmând să fie 2.521 de persoane.

„Un alt proiect important care a fost aprobat, un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru completarea Legii nr. 49/1991, privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

Este vorba de 2.521 de persoane, dintre care 2.374 au peste 95 de ani, acum o lună, din păcate, aveam 2.600 de veterani. Vedeţi că suntem într-o situaţie şi aceste persoane trebuie ajutate, se duc doar către aceste persoane, nu către urmaşii lor”, a declarat Florin Cîţu la finalul şedinţei de guvern.

Statutul prezentelor categorii a fost adoptat prin Legea nr.44 din 1 iulie 1994 privind veteranii de război, precum și unele drepturi ale invalizilor și văduvelor de război.

Calitatea de veteran de razboi si vaduva de razboi….https://www.romaniatv.net/noi-indemnizatii-si-sporuri-pentru-acesti-romani-vesti-bune-de-la-guvern_5555568.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ