Norvegia şochează din nou: A renunţat şi la Europeanul de handbal feminin

Autorităţile sanitare de la Oslo au adoptat o politică de combatere a pandemiei care afectează din plin sportul din această ţară. La 48 de ore după ce naţionala de fotbal a Norvegiei a ajuns în centrul atenţiei, deplasarea ei în România fiind anulată de Ministerul Sănătăţii, astăzi, încă o decizie dură a lovit sportul din această ţară.

„Adevărul“ a anunţat, încă de acum zece zile, că Norvegia ia în calcul să nu mai găzduiască meciuri din cadrul Campionatului European de handbal feminin, competiţie pe care ar fi trebuit să o organizeze, împreună cu Danemarca, între 3-20 decembrie.   Astăzi, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a şi confirmat că Norvegia a renunţat la găzduirea partidelor din cadrul turneului final! Drept urmare, într-o şedinţă de urgenţă, şefii handbalului european urmează să găsească o soluţie pe ultima sută de metri. Cel mai probabil, Danemarca va găzdui toate meciurile Europeanului.

Naţionala României, afectată de decizie   Cristina Neagu şi colegele ei ar fi trebuit să joace chiar în Norvegia, la Trondheim, partidele din grupa D. Tricolorele se află în această serie cu Norvegia, Germania şi Polonia. Primele trei clasate vor avansa în următoarea fază. Iată programul româncelor:

*3 decembrie: România – Germania

*5 decembrie: Polonia – România

*7 decembrie: România – Norvegia

Citeste mai mult: adev.ro/qjvxna
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ