0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Nou regulament în Capitala Moldovei: până la 10.000 de lei amendă pentru parcare fără drept

- Advertisement -

Până la 10.000 de lei amendă pentru parcare fără drept, asta spune noul regulament din Capitala Moldovei. Astfel, ieşenii care nu respectă regulamentul de parcare pot ajunge şi la sancţiuni de 10.000 de lei dacă ocupă locul destinat unei persoane cu handicap. Cei care parchează fără drept pe un loc rezervat pot fi sancţionaţi cu sume între 600 şi 1.500 de lei.

În cazul parcărilor de reşedinţă, cele mai mici amenzi vizează necurăţarea locului de parcare de către chiriaş, efectuarea de lucrări la autovehicul în perimetrul parcajului sau adnotări pe placa de semnalizare a parcajului (200 – 400 lei).

Tot în cazul parcărilor de reşedinţă, este prevăzută o amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 lei în următoarele cazuri: distrugerea platformei sau neeliberarea locului în caz de lucrări edilitare. O altă amendă face referire la blocarea căii de acces în parcare, respectiv între 600 şi 1.500 lei, acelaşi cuantum fiind stabilit şi în cazul ocupării fără drept a unui loc de parcare, scrie Ziarul de Iaşi.

Citeste mai mult: adev.ro/rb3n1x

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.