-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Noul HUAWEI P smart 2021: baterie generoasă și design elegant. Ce aplicații de top conține grație magazinului AppGallery preinstalat

Noul telefon HUAWEI P smart 2021 este disponibil în prezent și pe piața din România, la prețul recomandat de 1.299 de lei. Smartphone-ul oferă o experiență de utilizare de lungă durată și e capabil să redea timp de aproape 35 de ore videoclipuri online, grație tehnologiei Huawei SuperCharge de 22,5 W și a bateriei generoase de 5.000 mAh.

Fanii jocurilor mobile se pot bucura și ei de funcțiile noului model Huawei, precum și de design-ul său elegant. Astfel, HUAWEI P smart 2021 oferă o experiență de vizionare captivantă, atât în cazul jocurilor, cât și al videoclipurilor, datorită ecranului generos de 6,67 inci Full HD și rezoluției de 2.400 x 1.080.

În plus, ecranul smartphone-ului asigură o filtrare eficientă a luminii albastre cu ajutorul TÜV Rheinland – modul certificat Eye Comfort pentru protejarea vederii. De asemenea, pentru a le permite utilizatorilor deblocarea telefonului într-un mod mai rapid și mai sigur, butonul de alimentare cu senzor de amprentă este poziționat lateral.

Mai mult, HUAWEI P smart 2021 este echipat cu o cameră selfie de 8 MP, cu funcție de înfrumusețare AI, ceea ce permite utilizatorilor să se bucure, fără efort, de realizarea de fotografii reușite.

Dispozitivul este, de asemenea, prevăzut cu un obiectiv Ultra-Wide de 120°, capabil să ofere un câmp vizual cât mai larg. În acest fel, utilizatorii vor putea surprinde selfie-uri de grup sau fotografii cu peisajele preferate în timp ce călătoresc, bucurându-se, în același timp, de design-ul elegant al noului smartphone Huawei. …https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/noul-huawei-p-smart-2021-baterie-generoasa-si-design-elegant-ce-aplicatii-de-top-contine-gratie-magazinului-appgallery-preinstalat-1380979

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here