Noul parc din Bârlad, inaugurat și de băieții din cartier: s-au bătut și tăiat cu cuțitul, în văzul lumii!

DERBEDEI… Nici bine nu s-a inaugurat ieri dimineață Parcul „Mihai Eminescu”, că la lăsarea serii câțiva indivizi din cartierul Deal, au încins o bătaie cu pumni și cuțite. Totul ar fi pornit de la cearta petrecută în același parc între două fete nărăvașe. Băieții au sărit și ei în ajutor dar mult mai vehemenți, punând repede mâna pe cuțit, iar unul dintre ei a fost rănit. Gurile rele spun că cei doi bătăuși ar fi nimeni alții decât nepoții unor persoane destul de influente în Bârlad, în zona etniei rromilor, dar și în zona politică.

Aseară, în jurul orelor 22.00, țipetele unui minor de 17 ani, care se tăvălea pe jos acuzând că a fost înjunghiat, a alertat persoanele din jur care au sunat la 112. La fața locului au venit ambunlanța Bârlad, poliția și jandarmii. „Combatanții” nu au fost prea încântați ajutorul primit de la ambulanță deoarece au refuzat să fie transportați la spital. Unul sngur, minorul de 17 ani, a primit îngrijiri la fața locului de la medicul de pe ambulanță.

Polițiștii au declanșat cercetări privind conflictul din parcul recent inaugurat și au deschis dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și portul și folosirea fără drept de arme albe. Presupusul agresor, un tânăr de 24 de ani, a fost identificat de politisti. Minorul de 17 ani a depus plangere prealabila la Politie pentru ca a fost atacat cu un cutit.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ