-3.1 C
Vaslui
01-feb.-2023

Noutăți de la DSP Vaslui: se închid unele centre de vaccinare! (FACSIMIL)

- Advertisement -
SE ÎNCHID… Trei centre de vaccinare din Vaslui, Huși și Bârlad se închid, pentru că foarte puține persoane solicită vaccinarea în ultima perioadă.

PA, COVID!… Având în vedere adresabilitatea scăzută din centrele de vaccinare anti-COVID-19, Direcția de Sănătate Publică Județeană Vaslui informează populația că, începând cu data de 18 aprilie a.c., următoarele centre de vaccinare își încetează activitatea: Centrul de Revitalizare Corporală Bârlad; Centrul “Sala de sport” Huși; Centrul de Zi “Bucuria” Vaslui. Precizăm totodată că tichetele de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare și neridicate din centrele de vaccinare care își încetează activitatea, vor putea fi ridicate de către titulari, în baza actului de indentitate, de la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Vaslui din strada M-șal Constantin Prezan, nr. 1, de luni până joi, în intervalul orar 09:00-15:00.

Rămâne în continuare deschis pentru populația care dorește să se vaccineze anti-COVID-19 Centrul “Clubul Pensionarilor” Vaslui, din strada Donici nr. 4, cu program de lucru de luni până duminică în intervalul orar 8:00 – 14:00, tel. 0754082877. De asemenea, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot adresa medicilor de familie care au încheiat contracte cu C.J.A.S. Vaslui pentru imunizarea anti-COVID-19, conform listei atașate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. A ti fost, sunteti si veti fi impotriva sanatatii, asta faceti , c am astea s preocuparile voastre stringente.
    Sunteti antisanatate dupa cum rezultă din toate statisticile, intr o fraza’
    Ardeti gazul de pomana si executați la mi cetățenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.