Nu s-au putut abtine

Bucatele traditionale le-au fãcut cu ochiul

POFTICIOS… Liviu Antal si Marius Niculae si-au petrecut Crãciunul în sânul familiei, de unde au fost nelipstite slãnina, sarmalele si cozonacul de casã. Dacã Antal nu a fãcut abuz în ceea ce priveste mancarea, Niculae a recunoscut faptul cã este gurmand si cã a mâncat fãrã mãsurã din bunãtãtile traditionale.

Liviu Antal si-a petrecut Crãciunul în sânul familiei, de unde nu au lipsit mâncãrurile traditionale pe care mama sa le-a pregãtit special pentru fiul sãu. “De Crãciun am stat acasã ca în fiecare an de altfel si am petrecut cu familia mea, am luat masa de Crãciun împreunã, iar de revelion cred cã voi petrece cu prietenii mei. As vrea sã le urez tuturor vasluienilor un an nou fericit, multã sãnãtate si totodatã multã putere de muncã”, a declarat Liviu Antal. Fotbalistul îsi doreste ca în noul an echipa sa sã câstige cât mai multe jocuri pentru a se apropia de primul loc: “Sper ca anul ce urmeazã sã câstigãm cât mai multe jocuri si sã ne apropiem cât mai mult de prima pozitie”, a încheiat Antal.

Marius Niculae munceste si în vacantã

Aflat în vacantã, Marius Niculae nu s-a putut abtine de la bunãtãtile pe care mama sa le-a pregãtit pentru masa de Crãciun si s-a înfruptat din ele fãrã sã tinã cont de mãsurã. Dupã ce si-a pus burta la cale, fotbalistul a luat drumul sãlii de fortã pentru a da jos tot surplusul pe care l-a acumulat în zilele de Crãciun: “Eu nu mã joc, mã antrenez si în vacantã, mai ales cã de la o vârstã orice detaliu conteazã. Recunosc, sunt gurmand, dar mã tin în formã. Am mâncat de Crãciun si putinã slãninã, si sarmale, preferatele mele, plus cozonac fãcut de mama. Bunãtãti! În câteva zile le dau jos, mai ales cã voi intensifica”, a declarat Niculae. Atacantul Vasluiului crede în continuare în sansele echipei sale la titlu: “La Vaslui vom lupta si pentru locul 1 si o vom face atâta timp cât vor mai fi sanse”, a încheiat Marius Niculae.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ