spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Nu se lasă doborât de boală! Bruce Willis, imagini emoționante de la ziua fiicei sale

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Bruce Willis, care deține o avere de 250 milioane de dolari, s-a distrat în weekend alături de soția sa și fetița lor, Mabel, care a împlinit 11 anișori. Emma Hemming a publicat o serie de poze cu Bruce Willis, în care apare alături de fata lui.

La mulți ani, Mabel Ray! Energia ta este contagioasă. Poți să luminezi o încăpere întreagă cu zâmbetul și căldura ta. Este de admirat modul în care iubești și ai grijă de familia și de prietenii tăi. Continuă să strălucești, iubirea mea”, a scris Emma Hemming, pe pagina sa de Instagram. Bruce s-a căsătorit cu manechinul britanic în 2009, iar cuplul mai are împreună o fetiță, pe Evelyn (8 ani).

Toată familia îi este alături

Bruce Willis a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală, o boală cruntă care i-a afectat calitatea vieții și care l-a făcut să se retragă din industria filmului. Inițial, vedeta din „Greu de ucis” fusese diagnosticată cu afazie, însă după mai multe investigații medicii au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență. Deși este o boală degenerativă fără leac, Bruce Willis este optimist. El își dorește să rămână lucid cât mai mult timp posibil, pentru a se bucura de copiii lui. El are parte de toată susținerea familiei sale…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/nu-se-lasa-doborat-de-boala-bruce-willis-imagini-2255375.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.