spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
08-dec.-2023

Nume grele din Primăria Iaşi într-o anchetă a Serviciului de Investigaţii Criminale

- Advertisement -

Secretarul Consiliului Local, Denisa Ionaşcu, şi şefa Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, Letiţia Palaga, sunt vizate de o anchetă a Serviciului de Investigaţii Criminale. Denisa Ionaşcu a beneficiat de un apartament de serviciu cu 23 de lei pe lună, deşi avea o locuinţă personală.

Doi şefi din cadrul municipalităţii ieşene au intrat în vizorul poliţiştilor: secretarul Consiliului Local, Denisa Ionaşcu, şi şefa Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (DAPPP), Letiţia Palaga. Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă la mijlocul lunii iulie în urma unei plângeri la adresa lui Ionaşcu în care aceasta era acuzată că ar fi ocupat abuziv o locuinţă de serviciu, în ultimii cinci ani, în condiţiile în care are în co-proprietate o vilă. Potrivit unor surse din Primărie, Serviciul de Inves­tigaţii Criminale a solicitat municipalităţii să-i pună la dispoziţie contractul de închi­riere încheiat între Ionaşcu şi Primărie, de­claraţiile de avere ale secretarului munici­piului şi puncte de vedere de la diverse compartimente de specialitate ale institu­ţiei. „Documentele au fost trimise săptă­mâna trecută. În cerere, poliţiştii au motivat demersul în vederea soluţionării unui dosar penal deschis pe 17 iulie“, au precizat sursele.

sursa: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/nume-grele-din-primaria-iasi-intr-o-ancheta-a-serviciului-de-investigatii-criminale–103797.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.