O „afacere“ de succes în Tătăraşi: pastile de ecstasy şi o cultură de canabis

Doi tineri traficanţi de droguri care alimentau engros dealerii cluburilor din Iaşi au fost băgaţi după gratii în urma unui flagrant care a avut loc vineri seară, pe o stradă din Tătăraşi.

Gabriel Pavel, de 25 de ani, şi Andrei Răzvan Lăzărescu, 22 de ani, formau de vreo trei ani o echipă în care primul plasa drogurile după ce al doilea le introducea în ţară şi intermedia cantităţile.

În joc intrase şi iubita lui Pavel, care depozita drogurile, dar îşi suplimenta veniturile şi prin cultivarea şi vânzarea de canabis, plantat cu mâinile ei chiar într-o anexă din grădina casei sale.

După mai multe filaje, poliţiştii Antidrog Iaşi au organizat vineri seară un flagrant, în jurul orei 17. Oamenii legii au aflat că Pavel intenţiona să vândă unui dealer cantitatea de 100 de pastile de ecstasy cu suma de 4.000 de lei chiar în apropierea locuinţei sale din Tătăraşi, spre Aeroport.

Imediat după tranzacţie, poliţiştii i-au ridicat, apoi au făcut percheziţii atât în casa lui Pavel şi a iubitei acestuia cât şi în apartamentul lui Lăzărescu, situat într-un bloc din Tătăraşi.

În total, poliţiştii Antidrog Iaşi au găsit aproximativ 150 de pastile de MDMA, droguri de mare risc, iar la iubita lui Pavel, oamenii legii au găsit o minicultură de canabis cât şi bani făcuţi în ziua respectivă din droguri, şi anume câteva mii de lei.

Sâmbătă, judecătorii au decis ca cei doi tineri să fie arestaţi pentru 30 de zile pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc şi au fost introduşi după gratii. ….https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/o-a-afacerea-de-succes-in-tatarasi-pastile-de-ecstasy-si-o-cultura-de-canabis–261394.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ