spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

O bunică din Ghermănești, aniversare emoționantă la împlinirea a 100 de ani de viață!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

RECUNOȘTINȚĂ… O bunică din satul Ghermănești a împlinit vârsta de 100 de ani, iar acest centenar în care se regăsesc file întregi din istoria locului, nu a putut fi ignorat de autoritățile locale. Reprezentanții Primăriei Drânceni au mers acasă la Maria Simileanu, cu flori, tort și urări de sănătate, bucurând-o pe aniversată. „Prilej de sărbătoare în familia doamnei Simileanu Maria din localitatea Ghermănești, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 100 de ani! Avem deosebita onoare și plăcere să îi urăm doamnei Simileanu Maria, un călduros La Mulți Ani! Îi dorim multă sănătate, fericire și bucurii! Primarul comunei Drânceni, Mihai Murărașu, aparatul de specialitate al Primăriei i-au oferit un cadou aniversar și i-au fost alături în această frumoasă zi. La mulți ani cu sănătate”, au transmis reprezentanții Primăriei Drânceni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Mda….comentariile de mai sus sunt ale lui Pecheanu ….care viseaza scaunul de primar…..ha ha……Mai bine ai visa celula …..Nu te teme , nu fura nimeni mai mult ca tine…..

  2. Murarasu când era șofer la CFR și ai cărat balast și nisip când să construit vamă,vindea balast la greu prin Rasesti…un hot a ajuns să conducă primăria,dar mai ai un pic banditule.Tiai angajat toate neamurile și toate panaramele.Mai ai un pic și te duci unde o întarcat mutul iapa.Jos cu mafia PNL..

  3. Grupul de satira și umor SOS ROMANIA O ASTEAPTA PE SENATOAREA SOSOACA IN COMINA..SĂ VADA CE HOTII FACE ACEST PRIMAR..A DISTRUS LUNCA PRUTULUI,A tăiat toți copacii groși fără să fie marcați de silvic..a cărat lemne la toate neamurile comisarul ursan a cărat 10 transpoarte de lemne.la toate neamurile lui..toate aceste filmări le vom prezenta senatoarei SOSOACA..SA VADA SI EA CUM FURA PRIMARUL COMUNA..AVEM O MULTIME DE BONURI DE MÂNĂ CU LIVRARILE DE MATERIALE LA NEGRU DE LA DEPOZITUL LUI..CAMIOANELE LUI TRANSPORTA NISIP SI BALAST FARA PRELATA..GUNOAIELE AU IMPINZIT TOT.SATUL..ARENDASII ISI BAT JOC DE BATRANI..NU RESPECTA CONTRACTELE DE ARENDA..MULTE DIN CONTRACTE NU SUNT SEMNATE DE CETATENI..LA PRIMARIE SE FAC NUMAI FALSURI IN ACTE.ACUM PRIMARUL VREA SĂ IA SI TERENURILE DATE DE PRIMARIE DE GHEORGHITA FULGA PT.LOCUINTE..IN CURÂND VOM PUNE STOP ABUZURILOR DIN PRIMARIA DRANCENI…JOS MAFIA PNL..TRAIASCA SOS ROMANIA..

  4. PECHEANU A FOST CEL MAI BUN PRIMAR PE CARE LA AVUT COMUNA,OMUL ASTA CHIAR A FACUT CEVA PENTRU OAMENI..ACUM TOTI IL REGRETA .NOI CEI PLECATI IN STRAINATATE IL VOM SUSTINE CU TOATE FORTELE..DEJA AM CREAT GRUPURI CARE VOM LUPTA IN ALEGERILE LOCALE CA SA REVINĂ CA PRIMAR..LA PRIMARIA DRANCENI SA INSTAURAT ANARHIA SI INDISCIPLINA..SUNT ANGAJATI CARE ISI BAT JOC DE BATRANI LE VORBESTE URAT SI LEA DUBLAT IMOZITELE..JOS MAFIA PNL SI MORARSU.HOTULE AI DISTRUS COMUNA.CU GAȘCĂ TA DE AUROLACI.

  5. Bă primare dar când asfaltezi străzile și aduci apă de la barahoi cum ne promiti de trei ani,micinosule..ești un spagar care ne vinzi materiale de construcții la negru…hotule.teai îmbogățit prin hoție.. bandidule.

  6. Comuna Dranceni are în sfârșit după 12 ani DE administrație PSD pechea, actualmente devenita asociație familiară psd pechea.. 😀 , pe primarul PNL d-l Morarasu Mihai care știe sa respecte cetățenii.Pechea.. a fost un dictator și un bătăuș cât a fost primar PSD. (sa ii fie rușine)
    Felicitări d-le primar și mult succes în continuare dvs și întregii echipe PNL DRANCENI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.