1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Explozie la o locuintã din Râsesti! O butelie cu GPL a explodat, a rãnit grav o femeie si a distrus o parte a casei | VIDEO

- Advertisement -

PERICOL… Caz grav la Râsesti, comuna Drânceni! În aceastã searã, într-o locuintã a explodat o butelie cu GPL, iar o femeie a fost rãnitã grav, suferind arsuri de gradul 2 si 3 pe 40% din suprafata corpului. Femeia a fost cea care a încercat sã schimbe butelia din baia locuintei, însã, în urma manevrelor, butelia a explodat, iar deflagratia a fost atât de puternicã, încât geamurile si usile imobilului au fost smuls si tavanul din douã camere s-a prãbusit. Pompierii au mai gãsit în locuintã alte sapte butelii cu GPL, pe care le-au evacuat.

INTERVENTIE… „Sectia de pompieri Husi intervine cu o autospecialã de stingere cu apã si un echipaj specializat, pentru asigurare mãsuri PSI, în urma exploziei unei butelii încãrcate cu GPL. Pompierii militari intervine în localitatea Rîsesti, comuna Drânceni. Din primele informatii, exolozia nu a fost urmatã de incendiu. O butelie încãrcatã cu GPL, (cu o capacitate de 8 litri) a explodat în baia locuintei, în urma deflagratiei o femeie fiind rãnitã. Din primele informatii, victima are arsuri în zona fetei si a toracelui. La fata locului se deplaseazã si o ambulantã tip B apartinând Serviciului Judetean de Ambulantã”, au transmis reprezentantii ISU Vaslui, la scurt timp de la primirea apelului prin 112. La fata locului, echipajul medical a preluat victima în stare destul de gravã, transportând-o în regim de urgentã la Spitalul Husi.

Alte 7 butelii cu GPL mai erau în locuintã, spun pompierii

Din primele informatii de la fata locului se pare cã femeia încerca singurã sã schimbe o butelie din baia locuintei, însã manevrele fãcute au generat o explozie extrem de puternicã, dar fãrã incendiu. Femeia era singurã acasã, însã, desi rãnitã, a reusit sã îsi sune fiul, aflat în acele momente la Murgeni. Bãrbatul a sunat imediat la 112 si a alertat pompierii si Ambulanta. „Pompierii au evacuat din locuintã alte sapte butelii încãrcate cu GPL”, au transmis reprezentantii ISU Valsui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Păi sigur s a aflat cu această ocazie cine a furat și buteliile de la Marsemar. Așa se întâmplă când pui lupul paznic la oi. Atenție Vasile Marian

  2. Cu ocazia asta ați găsit și buteliile, sa fie anchetat „paznicul” fratele victimei doar nu era prost sa ducă la el acasă buteliile de la Marsemar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.