spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

O cisternă plină cu GPL s-a rostogolit la ieșiresa din Huși, dimineață, când o ploaie torențială a căzut peste oraș

- Advertisement -

RISCANT… O cisternă cu 21 tone de GPL s-a răsturnat în această dimineață la ieșirea din municipiul Huși spre vama Albița. Numai norocul a făcut ca accidentul, produs cel mai probabil pe fondul carosabilului umed și al vitezei neadaptate, să nu se soldeze cu victime. Șoferul nu a fost rănit și nu au fost înregistrată nici scurgeri de GPL, nici de carburant de la vehicul.

Ora la care s-a înregistrat accidentul, 03:17, este cea la care la Huși a început o ploaie torențială. Cel mai probabil, neadaptarea vitezi la carosabilul umed, mai ales într-o curbă periculoasă, a provocat derapajul. „Începând cu ora 03:17, Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier la ieșirea din municipiul Huși, în cartierul Recea. În accident a fost implicat un autovehicul de mare tonaj, în interior aflându-se doar șoferul. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată în afara carosabilului, conducătorul auto fiind evacuat. Autocisterna era încărcată cu circa 21 tone de gaz petrolier lichefiat (G.P.L.). După recunoaștere, pompierii militari au constatat că nu sunt scurgeri de GPL sau motorină. Conducătorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor calificat în ambulanța SMURD, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat zona. În cursul acestei zile va sosi o altă autocisternă pentru a putea fi transvazat gazul petrolier lichefiat. După transvazarea gazului, autocisterna răsturnată va fi repusă pe roți”, au transmis pompierii din cadrul ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Această veșnică situație o rezolvă cel mai tare justițiar is 86 yes de la de la den🤔, doar să nu fie prin medicale🤧…

  2. Trebuie urgent o centura ocolitoare că într-o zi o să se întâmple o tragedie. Multe tiruri încărcate peste tonaj ,fără program circula cu viteza.

    • si daca era varianta, ala nu mai mergea cu viteza ? de asta pe acel sector de drum este limita de 50km/h dar cine respecta? doar „prostii” … iar legat de vot, nu uita ca traiesti in democratie si ficare voteaza ce vrea sau chiar nu voteaza…

  3. Nu v-ati saturat de ridicat camioanele rasturnate de pe acel drum ? Sau, poate ca, daca acesta exploda , s-ar fi luat intr-un final niste masuri ….

    • si cam ce masuri? se iau permise la greu de la bautura si sanctiunile sunt foarte mari si tot sunt accidente din pricina acestui fapt. Oare nu tine de educatia oamenilor si de constientizare?

      • Soferi noi care nu cunosc acea zona vor fi zilnic indiferent de cate sanctiuni se aplica. Pericolul acelor curbe nu este exprimat destul de clar prin marcaje, infrastructura , etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.