spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

O englezoaică a găsit o familie de ţigani de origine română instalată cu „acte” în casa sa

- Advertisement -

O femeie din Marea Britanie, care, culmea, lucrează ca ofiţer al serviciului de emigrări, s-a întors într-o seară acasă de la un concert de la Royal Albert Hall pentru a găsi o familie de ţigani de origine română gata instalaţi în locuinţa sa şi fluturând un „document” care le-ar fi oferit dreptul de a se muta la adresa respectivă, conform publicaţiei This is London.

Julia High, 55 de ani, a fost primită bine de ţiganii care i-au luat în stăpânire locuinţa. Ea a fost chiar invitată la un pahar din propriul său vin pentru a i se arăta „documentul” prin care intruşii îşi justificau prezenţa.

Englezoaica s-a întors la locuinţa pe care o deţine de 30 de ani pentru a-i găsi pe intruşi la masa sa, una dintre femeile din familia de ţigani îi purta hainele, iar o mare parte dintre bunurile sale erau îndesate în saci de gunoi şi aruncate în curtea din spate.

Familia de ţigani, compusă din cinci adulţi şi trei copii, le-a explicat vecinilor Juliei High că aceasta ar fi moartă şi că ei au închiriat casa de la „fiul” proprietarei.

„O femeie a venit să-mi deschidă uşa, îmbrăcată cu hainele mele. Ceilalţi stăteau la masa mea, în sufrageria mea, sorbind vinul meu din paharele mele. Mi-au oferit şi mie un pahar de vin şi mi-au spus că sunt din România. Apoi mi-au spus că eu sunt moartă şi că fiul meu le-a închiriat casa. Iar eu sunt cât se poate de în viaţă, sunt singură şi nu am niciun fiu”, a povestit femeia păgubită.

În curs de o zi femeia a reuşit să obţină o decizie de evacuare a intruşilor din partea unei instanţe de judecată, decizie ce a fost pusă în practică de poliţie în aceaşi seară. Şi-a recăpătat casa, însă aceasta este într-o stare jalnică, multe dintre lucrurile sale lipsesc, iar compania la care este asigurată casa ezită să plătească despăgubiri pentru că în nebunia declanşată de instalarea şi apoi evacuarea intruşilor s-au pierdut o serie de documente şi de chitanţe.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.