17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

O femeie din Bucureşti a descoperit că mormântul mamei sale a dispărut, cu tot cu oseminte. Mai multe persoane sunt în aceeaşi situaţie

O femeie din Capitală a descoperit recent că mormântul în care era îngropată mama sa, în cimitirul Bellu, a dispărut. Chiar şi osemintele au fost scoase, iar acum familia nu ştie unde au fost depozitate. Problema ar fi că locul în care se afla mormântul aparţine unei alte persoane.

După 50 de ani, femeia a descoperit, de Paşte, când a mers la cimitir, că mormântul în care era îngropată mama sa a dispărut. Inclusiv osemintele au fost scoase şi depozitate într-un loc pe care aceasta nu îl cunoaşte. Femeia a explicat, pentru „Adevărul”, că nu avea acte pe locul respectiv care să corespundă cu legislaţia în vigoare, întrucât terenul fusese negociat de tatăl său în 1967, fiind semnată doar o chitanţă cu proprietarul de la acea vreme. Ulterior, femeia ar fi încercat să caute actualul proprietar pentru a intra în legalitate, însă fără succes. În total au fost deshumaţi patru morţi. „Eu nu am avut act pe groapa aceea, mama era înmormântată din 1967 acolo.

A fost semnată o chitanţă între tatăl meu şi proprietarul de la acea vreme. Ulterior, am încercat să dau de proprietar, nici cei de la cimitir nu ştiau în posesia cui este locul. Nu este vorba numai de mama mea, acolo au fost dezgropaţi patru morţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rbz3m7

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here