23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

O femeie din SUA s-a trezit după 2 ani din comă și și-a identificat atacatorul

- Advertisement -

O femeie din Virginia de Vest s-a trezit din comă după 2 ani și l-a identificat pe fratele ei ca fiind cel care a atacat-o, spune poliția.

Wanda Palmer, de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o în casa ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Poliția a spus că Palmer a fost „atacată, înjunghiată și lăsată să moară”, relatează CNN.

La data respectivă, femeia a fost găsită de polițiști pe canapea, în „poziție verticală”, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când au sositt la fața locului, ofițerii au crezut că era moartă, dar și-au dat seama că avea semne vitale și a fost dusă la spital.

Arma cu care a fost comis atacul nu a fost niciodată găsită.

Un martor a spus că l-ar fi văzut pe fratele femeii, Daniel, pe veranda casei, cu o zi înainte ca atacul să fie comis. Dar nu existau înregistrări telefonice, filmări ale camerelor de supraveghere sau martori oculari din afara familiei care să-l indice pe acesta ca suspect, a mai spus șeriful…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-femeie-din-sua-s-a-trezit-dupa-2-ani-din-coma-si-si-a-identificat-atacatorul-2016653

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.