-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

O femeie respectată, profesor universitar la Iași, prinsă băută la volan! Cadrul didactic a încercat să scape de acuzații! Ce decizie au luat magistrații în acest caz!

- Advertisement -
Un profesor universitar, prins băut la volan, a încercat să scape de acuzații. Totuși, magistrații ieșeni au considerat că procesul penal al Lilianei Albu Vornicu poate începe. Femeia a mai fost trimisă în judecată și condamnată pentru același gen de faptă
O femeie respectată, profesor universitar la Iași, prinsă băută la volan! Cadrul didactic a încercat să scape de acuzații! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au repins, însă, ca nefondate cererile formulate de profesorul universitar Liliana Albu Vornicu, care a încercat să scape de acuzații, prin întoarcerea dosarului la Parchet.

„Instanța respinge, ca nefondate, cererile și excepțiile invocate de inculpata Liliana Albu Vornicu, cu privire la legalitatea sesizării instanței, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală. Constată legalitatea sesizării instanței sub aspectul competenței materiale și teritoriale a Judecătoriei Iași. Constată legalitatea sesizării instanței, sub aspectul regularității rechizitoriului emis pe 10 septembrie 2020 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Constată legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale. Constată legalitatea efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății în cauza privind-o pe inculpata Liliana Albu Vornicu, trimisă în judecată prin rechizitoriul emis pe 10 septembrie 2020, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis”, au menționat judecătorii.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.
Liliana Albu Vornicu, prinsă băută la volan în mai multe rânduri
Conf. univ. dr. ing. în cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, din Iași, Liliana Albu Vornicu a fost acuzată de mai multe ori că a urcat beată la volan. Totuși, de fiecare dată când a fost trimisă în fața intanței, femeia a scăpat cu pedepse cu suspendarea executării. Pe 10 septembrie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o din nou în judecată pe Liliana Albu Vornicu, de această dată pentru conducere cu alcoolemie și fără permis. …https://www.bzi.ro/o-femeie-respectata-profesor-universitar-la-iasi-prinsa-bauta-la-volan-cadrul-didactic-a-incercat-sa-scape-de-acuzatii-ce-decizie-au-luat-magistratii-in-acest-caz-exclusiv-4113411?utm_source=website&utm_medium=top-stiri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.