spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

O înotătoare de la Campionatul Mondial de la Budapesta a fost la un pas de înec. Antrenoarea ei a sărit în bazin pentru a o salva

- Advertisement -

Antrenoarea echipei americane de înot artistic şi sincron, Andrea Fuentes, a plonjat în bazin pentru a-şi salva una din elevele sale care se îneca după ce a leşinat în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta, informează AFP.

Anita Alvarez nu a mai respirat după finala de la înot artistic solo şi a căzut la fundul bazinului, iar antrenoarea sa a sărit în apă pentru a o salva.

„Ne-a fost foarte frică. A trebuit să sărim pentru că salvatorii nu făceau nimic”, a explicat Fuentes pentru jurnalul spaniol Marca.

Fuentes, îmbrăcată într-un şort şi tricou, a coborât la fundul bazinului şi a readus-o la suprafaţă pe Alvarez, ducând-o la marginea bazinului pentru a primi îngrijiri.

„Mi-a fost teamă pentru că am văzut că nu mai respiră, dar acum este bine”, a spus Fuentes, conform Agerpres.

Sportiva a fost transportată pe targă la centrul medical al bazinului, lăsând coechipierii şi spectatorii în stare de şoc…https://www.digi24.ro/stiri/sport/o-inotatoare-de-la-campionatul-mondial-de-la-budapesta-a-fost-la-un-pas-de-inec-antrenoarea-ei-a-sarit-in-bazin-pentru-a-o-salva-1985793

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.