-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

O italiancă parcurge zilnic 1.600 de kilometri pentru a merge la serviciu: „Trenul e mai ieftin decât chiria în Milano”

- Advertisement -

Giuseppina Giuliano, o italiancă de 29 de ani, parcurge zilnic circa 1.600 de kilometri pentru a se duce și pentru a se întoarce de la serviciu. Ea locuiește în Napoli, iar școala la care lucrează ca portar este în Milano, scrie Il Giorno. Pentru că nu își permite să plătească o chirie în Milano, Giuseppina face naveta încă din septembrie, atunci când a primit postul. Programul ei pare ireal. Se trezește la 3.30, ia micul dejun, apoi pleacă spre autobuzul care o duce de la casa în care locuiește alături de părinți, la gara centrală.

De acolo, la 5.09 ia un tren de mare vitează care ajunge în Milano la 9.23. La ora 10.00 intră în tură, iar după șapte ore parcurge din nou drumul către casă. Se urcă în tren la 18.20 și ajunge acasă aproape de ora 23.00. Cina o ia în tren, astfel că nu îi mai rămâne de făcut decât să se pregătească pentru o nouă zi de navetă.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/o-italianca-parcurge-zilnic-1-600-de-kilometri-pentru-a-merge-la-serviciu-trenul-e-mai-ieftin-decat-chiria-in-milano-2223147

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.