O mamă din Iași, acuzată că și-a schingiuit copiii înainte de Paște! S-a lăudat apropiaților că pleacă cu amantul în străinătate. „I-am lăsat doar trei săptămâni la ea și i-a măcelărit”

O femeie din municipiul Iași, mamă a patru copii, este acuzată că și-a maltratat copiii. Bestia cu chip de om și-a bătut copiii cu brutalitate, iar tatăl acestora este disperat. Florinel Panainte a divorțat de soția sa Mihaela Panainte în urmă cu doi ani. Florin Panainte o acuză pe fosta soție că i-a abuzat fizic, dar și psihic pe cei patru minori. Cel mai mic copil are 9 ani, iar cel mai mare- 13 ani

Mihaela Panainte, o femeie din municipiul Iași în vârstă de 37 ani, este acuzată de fostul soț că și-a bătut copiii până au ajuns în spital. Soții Panainte s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar ambii au primit custodie comună pentru cei 4 minori. Florinel Panainte, fostul soț al femeii, i-a găsit pe copii bătuți și a făcut toate demersurile legale pentru ca acestă femeie să fie decăzută din drepturi. Scandalul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, chiar înainte de sărbătorile pascale.

„Când a plecat de acasă, a spus lumii că pleacă din țară cu iubitul, a plecat și m-a lăsat cu copiii. Această femeie nu poate fi numită mamă. A luat pensia alimentară a copiilor și a fugit. Noi având custodie comună, timp de trei săptămâni, copiii au stat cu ea, iar când am mers să îi iau m-am speriat. I-a bătut atât de tare cu un băț, încât au avut nevoie de îngrijiri medicale. Am stat cu ei internați în spital, iar unul dintre băieți a avut nevoie de operație la ochi. Ea a luat decizia divorțului fără să știu și a fugit de acasă.
Toți copiii au certificate medico-legale și voi merge până în pânzele albe ca această femeie să nu se mai apropie de copiii mei. I-am lăsat doar trei săptămâni la ea și i-a măcelărit, i-a gâtuit. Am stat cu cei doi mici, băiatul de 6 ani și băiatul de 9 ani, în aparate la spital în perfuzie. Am anunțat poliția și acum are dosar penal individa, că nu o pot numi nici femeie și nici mamă. Copiii nu și-au revenit nici acum și au rămas cu dureri”, a declarat Florinel Panainte, tatăl celor 4 copii, în vârstă de 43 de ani. …https://www.bzi.ro/o-mama-din-iasi-acuzata-ca-si-a-schingiuit-copiii-inainte-de-paste-s-a-laudat-apropiatilor-ca-pleaca-cu-amantul-in-strainatate-i-am-lasat-doar-trei-saptamani-la-ea-si-i-a-macelarit-foto-video-4181723?utm_source=website&utm_medium=top-stiri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ