33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

„O mână de om, piele și os”. Acuzații de tortură în cazul unei tinere cu dizabilități dintr-un centru de îngrijire

Acuzații de tortură într-un centru de îngrijire din Zătreni, județul Vâlcea. Reprezentanții unei organizații neguvernamentale au găsit acolo o tânără de 33 de ani, cu malnutriție severă, care zăcea în pat cu o fractură la picior, netratată de 4 luni. Reprezentanții Direcției de protecție a copilului DGASPC spun, însă, că femeia nu avea nicio suferință.

Georgiana Pascu, reprezentant Centrul de Resurse Juridice: „În momentul în care noi am intrat în cameră, tânăra respectivă era întinsă pe pat și gemea, plângea. O mână de om, piele și os”.

Povestea Georgianei a ieșit la iveală pe 23 noiembrie. Un apel telefonic anunța că o femeie de 33 de ani este chinuită chiar de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ea. Două zile mai târziu, reprezentanții Centrului de Resurse Juridice au mers într-o vizită neanunțată la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Zătreni…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/o-mana-de-om-piele-si-os-acuzatii-de-tortura-in-cazul-unei-tinere-cu-dizabilitati-dintr-un-centru-de-ingrijire-1759673

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here