spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Imagini exclusive cu ursul, la Vaslui!

- Advertisement -

O nouă alertă de urs în Vaslui! Animalul a fost văzut de un polițist local!

ALERTAȚI… Un urs a fost văzut, duminică seara, la marginea municipiului Vaslui. Este deja a doua oară în această zi când oamenii sună la 112 pentru a semnala prezenţa animalului în oraş.

De data aceasta, cel care a alertat autoritățile este un polițist local, care patrula prin Rediu – Zona Industrială. Acesta a sunat la 112 și a spus că a văzut ursul în zona bazinelor de apă, la câteva sute de metri distanță de locul în care a fost zărit prima dată, în această dimineață. La fața locului a fost trimis un echipaj al Jandarmeriei Vaslui, dar și o autospecială cu echipaj medical, aparținând ISU Vaslui. Autoritățile au început să investigheze cauzele care au dus la apariția urșilor în apropiere de municipiul Vaslui. În timp ce această situație este îngrijorătoare, este important ca oamenii să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție, cum ar fi evitarea deplasării singuri în zonele unde a fost semnalată prezența animalului sălbatic și să se asigure că deșeurile sunt depozitate corespunzător. De asemenea, este important ca oamenii să nu încerce să se apropie sau să hrănească ursul, deoarece acesta poate fi periculos. În cazul în care un urs este observat în apropierea unei zone populate, este important să se informeze imediat autoritățile locale pentru a gestiona situația și a asigura siguranța locuitorilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Aveti grija ca nu cumva ursul sa distruga masinile extravagante ale sarmanilor ucrainieini, platiti regeste in Romania! Astia necajitii cu bolizi sunt scutiti de la legea martiala din Ucraina. Acum, lasand gluma, stiti de ce au ajuns pana aici ursii? Deoarece in „casa lor” misuna tractoarele si tirurile.

  2. Stiti de ce au poposit urșii la Rediu? Pentru ca miroase a tigan nespalat….de la Bacău….si se întrebau si ei cum dracu este posibil sa fie asa zoiosi în secolul 21.Vrea sa se lămurească….de asta sta pe acolo.

  3. Daca paraseste zona Rediu fara sa muște macar 2 tigani, eu nu ma mai joc! Bine, ideal ar fi sa muste cât mai multi, de picioare. Sa nu mai mearga pe carosabil.

  4. Ursul ăla trebuia relocat în altă zonă. In pădurile astea nu are de mâncare ( din cauza asta posibil sa atace cât de curând din cauza foamei 🥺), nu este teritoriul lui și este confuz. Trebuia zgardă și monitorizat pt a-l supraveghea și a-i urmări traseul…
    Autoritățile locale ,nu este un câine maidanez să-l fugăriți de colo, colo…faceti-va treaba așa cum trebuie!!

  5. Nu cumva e un bețiv îmbrăcat în urs și autoritățile sunt puse pe jar aiurea sau poate fi și o campanie electorală din partea USR-PLUS..

  6. Sa vedeți voi cum vor suna la 112 toți bețivii și boschetarii cum ca au văzut un stol de ursi..și le-au atacat Porcheul..asta ne mai trebuia ca în rest avem totul..

Comentariile sunt închise.