O nouã generatie, acelasi rezultat

Cupa României

ESEC… Au trecut 28 de ani de când Husiul nu a mai avut o echipã de fotbal în saisprezecimile de finalã ale Cupei României. Husana Husi a repetat cea mai bunã performantã a fotbalului husean în Cupa României, realizatã de Steaua Mecanicã Husi în editiile 1988-1989 si 1991-1992.

Cu altã echipã si altã generatie, husenii n-au reusit nici de aceastã datã sã ajungã printre cele mai bune 16 echipe echipe ale tãrii. De numai 15 minute a avut nevoie Universitatea Cluj (2-8) pentru a transa soarta partidei si pentru a se califica în optimi. Apãrarea Husanei a fost fãcutã franjuri de mijlocasii si atacantii echipei antrenate de Costel Enache. Unul dintre putinii jucãtori huseni care s-a ridicat la nivelul jocului a fost cãpitanul Petre Agrigoroaei, marcatorul celor douã goluri reusite. “Este o zi tristã, dar pentru acesti oameni minunati meciul a fost ca o sãrbãtoare, pentru cã de mult timp Husiul nu a mai avut o echipã care sã ajungã pânã în aceastã fazã a competitiei. Înainte de meci chiar am sperat cã putem face surpriza, toti oamenii au crezut în noi. Din pãcate, am luat gol foarte repede, iar asta ne-a destabilizat. Clujenii au profitat de neputinta noastrã si rezultatul vorbeste de la sine.”, a declarat Petre Agrigoroaei.

Croitoru: “Nu mã asteptam la o diferentã asa de mare”

Antrenorul Husiului, Florin Croitoru, recunoaste superioritatea adversarului, dar nu se astepta la o diferentã asa de mare. “Nu a fost sã fie, fiindcã am întâlnit o echipã de valoare, cu multi jucãtori care au evoluat în prima ligã. Am spus-o încã de la tragerea la sorti, cã sansele noastre sunt mici, de 30 la sutã. Evident cã am fost realist, însã mã bucur cã am avut sansa de a juca împotriva unei echipe bune, mã bucur pentru efortul depus în turul de campionat. Ãsta trebuie sã fie cuvântul de ordine, sã luãm ce am fãcut bun anul ãsta. Nu mã asteptam la o diferentã asa de mare. Din pãcate, am primit trei goluri în primul sfert, iar luând gol asa de repede am cãzut psihic imediat.”, a declarat Florin Croitoru. 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ