spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

O pensionara a trimis o scrisoare de multumire politistilor

- Advertisement -

SCRISOARE Dupã ce i-a fost înapoiatã pensia care-i dispãruse de pe card, o fostã profesoarã i-a multumit în scris sefului Politiei Municipiului Vaslui. Femeia nu se astepta sã fie gãsit hotul, asa cã mare i-a fost bucuria în clipa în care oamenii legii i-au returnat banii.

La mijlocul lunii septembrie, femeia în vârstã de 61 ani a sesizat politistii despre faptul cã în momentul în care a vrut sã scoatã niste bani de pe card, a constatat lipsa a 1.200 lei. Îi dispãruse pensia pe o lunã întreagã. Cercetãrile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au dus la identificare unei tinere, în vârstã de 19 ani, din comuna Poienesti, care a sustras cardul bãtrânei si, cunoscând codul PIN, a sustras suma de 1.200 lei. „Aceastã tânãrã îi cîstigase încrederea doamnei profesoare si o ajuta la treburile gospodãresti, dar si sã se deplaseze, în conditiile în care femeia suferã de anumite afectiuni medicale. Femeia nu a încredintat si nu a împrumutat cardul unei alte persoane, însã tânãra a însotit-o într-una din zile la bancomat, moment în care a observat codul PIN”, a declarat insp. Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Bãtrâna nu se mai astepta sã îsi primeascã banii. În clipa în care a aflat vestea cã pensia sa a fost recuperatã, femeia s-a adresat în scris sefului politiei municipiului Vaslui, Constantin Galescu.

„Am vãzut în dumneavoastrã singura cale de rezolvare fericitã a necazului meu: recuperarea pensiei. Mi-am pus nãdejdea în competenta dumneavoastrã si a colegilor”. Si nu s-a înselat. Politistul care s-a implicat în rezolvarea cazului a fost descris în scrisoare drept „un om de o moralitate desãvârsitã, omenos în rezolvarea cazului, stie sã insufle omului încredere, uimitor de optimist”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.