spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

O primărie cu 15 angajaţi a plătit 48 de abonamente de mobil. Noul primar: „Nu știu la cine se află și cine le folosește”

- Advertisement -

Primăria unei comune din judeţul Gorj a plătit anul trecut 48 de abonamente de telefonie mobilă, în condiţiile în care în cadrul instituţiei lucrau doar 15 persoane, scrie Adevărul. Noul edil a dispus ca abonamentele să fie suspendate.

Primăria comunei Ioneşti, județul Gorj, achita lunar 2.200 de lei pentru abonamentele la telefonie mobilă. Dar noul primar, Sorin Lambu, ales în toamna lui 2020, a luat decizia de a suspenda plăţile pentru toate telefoanele. „Abonamentele erau împărţite în două loturi. Unele expirau în luna iulie, iar restul în luna februarie a anului viitor. Am vrut să le plătesc în avans, dar operatorul a solicitat şi plata telefoanelor mobile. Eu nu ştiu la cine se află abonamentele şi cine foloseşte telefoanele şi am suspendat toate abonamentele”, a spus Lambu, conform Adevărul. Nu mai are nimeni abonament, nici consilierii şi nici angajaţii din primărie. Toate abonamentele sunt suspendate. Cine vrea, poate să-şi cumpere abonamente. Eu nu aveam controlul acestor abonamente. Noul primar al comunei Ionești: Primarul a sesizat Poliţia şi încearcă să recupereze prejudiciul. Totodată, Curtea de Conturi a constatat în urmă cu mai mulţi ani că au fost înregistrate depăşiri ale costurilor cu telefonia mobilă cu 5.000 de lei și îi impută fostului primar prejudiciul.
Citeşte întreaga ştire: O primărie cu 15 angajaţi a plătit 48 de abonamente de mobil. Noul primar: „Nu știu la cine se află și cine le folosește”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.