9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

O şoferiţă a ţinut trei echipaje de poliţie în alertă, în Oradea, ameninţând că se sinucide. Ea s-a baricadat dând la maximum muzică bisericească

- Advertisement -

Trei echipaje de poliţie, jandarmi, medici şi un negociator de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Bihor au încercat vreme de 3 ore să convingă o şoferiţă să iasă din maşină. Femeia parcase neregulamentar şi s-a baricadat în autoturism, ameninţând că se sinucide.

Incidentul s-a produs luni, 27 iunie, pe un bulevard aglomerat din Oradea (Dacia), unde femeia a oprit maşina pe marginea şoselei, blocând banda de circulaţie.

Maşina, o dubiţă Renault Kangoo, a fost văzută de un echipaj al Poliţiei Rutiere. În momentul în care autospeciala de Poliţie s-a apropiat de dubiţă, femeia a fugit spre maşină, s-a urcat la volan şi a blocat uşile, refuzând să mai iasă.

În total, trei echipaje de Poliţie, inclusiv cu un negociator al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au sosit la faţa locului, încercând să-i explice că nu i se întâmplă nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă.

Din autoturism, femeia le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul „doamnă” şi apoi a dat la maximum muzică bisericească.

Citeste mai mult: adev.ro/re6rfc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.