28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

O tânără din Iași, prinsă băută și fără permis la volan! Ce măsuri au luat polițiștii față de aceasta?

Polițiștii ieșeni au oprit pentru control o șoferiță și au descoperit că era băută și fără permis de conducere. Tânăra ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan și ar fi trecut cu vederea faptul că nu are carnet de conducere. Aceasta a fost dusă de oamenii legii la spital, pentru a i se verifica nivelul de alcool din sânge, iar acum este cercetată pentru comiterea a două infracțiuni.

O femeie în vârstă de 29 de ani din Iași a fost surprinsă de oamenii legii băută și fără permis conducând un autovehicul. Tânăra ar fi ignorat unele dintre cele mai importante reguli de circulație și, acum, va suporta consecințele legii.

Aceasta a fost oprită de polițiști și, pentru că mirosea a alcool, a fost pusă să sufle în etilotest. Oamenii legii au descoperit că alcoolul consumat de aceasta depășește cu mult limitele legale admise. Acum, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autoturism fără permis…https://www.bzi.ro/o-tanara-din-iasi-prinsa-bauta-si-fara-permis-la-volan-ce-masuri-au-luat-politistii-fata-de-aceasta-4473496?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here