O tânãrã pãcãlitã cu un telefon, de pe un cont fals, s-a pomenit cã “distribuie” pe FB poze deocheate!

GRAV… O tânãrã din comuna Tãtãrãni a fost pãcãlitã pe Facebook, cu un anunt privind donarea unui telefon performant, unei persoane nevoiase, care nu are cu ce participa la învãtãmântul online! Individa sau individul din spatele contului, care, atentie, are încã active anunturi de acest fel pe numeroase grupuri, i-a cerut parola de la FB, iar, naivã, fata i-a dat-o. Peste noapte, toti cei din lista ei au fost bombardati cu poze pornografice. Rusinea a fost cu atât mai mare cu cât aceste imagini au ajuns la apropiatii ei, care s-au scandalizat. “Nu sunt eu în acele poze. Sunt poze cu o femeie goalã, trunchiate, care aratã doar pãrti intime. Toti din lista mea le-au primit si acum lumea mã acuzã cã eu am trimis acele poze, dar, uitati, dovedesc faptul cã am vrut doar sã iau de pomanã acel telefon, de la fata care îl oferea”, plânge tânãra din comuna Tãtãrãni.

Nu e de joacã cu obsedatii de pe internet! O nouã metodã de pãcãlit persoane a apãrut de curând, sub forma unor anunturi online, prin care binefãcãtori închipuiti, doneazã telefoane fetelor care urmeazã cursurile de acasã si nu îsi permit un telefon performant. Dupã ce picã în capcana lor, victimele sunt puse sã dea informatii despre ele, ba chiar si parola contului de Facebook. Asa a pãtit o tânãrã din comuna Tãtãrãni, care în urmã cu douã zile a fost încântatã de anuntul unei anume “Daniela Stângaciu”. “Vreau sã ofer acest samsung unei fete care are nevoie de el, pentru scoala online si nu are posibilitatea sã cumpere. Dacã ai nevoie, dã-mi cerere, mesaj, cu “bunã” si îti zic ce trebuie sã faci”, este anuntul care a impresionat multe tinere, între care si pe fata dintr-un sat component al comunei Tãtãrãni.

I-a cerut parola de la FB si apoi a trimis în numele ei poze deocheate tuturor din listã!

“Am fãcut o prostie mare. Am vãzut anuntul si i-am dat mesaj acelei fete. Ea mi-a rãspuns, mi-a spus cã mi-l dã, sã am grijã de el. Apoi, mi-a zis sã îi dau parola de la FB-ul meu, iar eu i-am dat-o. Am gresit. Era cam ora 8 seara. Apoi, noaptea, a început sã mã sune unii, cã de ce le trimit eu poze rusinoase, în care apar pãrti ale corpului femeii. Ti-e si rusine sã privesti. Un cumnat de-al meu m-a sunat si m-a întrebat dacã nu îmi e rusine sã îi tirmit lui asemenea poze, cu sâni, cu fundul, etc. Am înlemnit! Zic, Doamne fereste, dar nu sunt eu. Când m-am uitat, am vãzut. Am putut sã intru repede, am schimbat parola, dar rãul era fãcut. Lumea acum nu mã crede cã cineva mi-a spart contul si a trimis acele mizerii”, plânge tânãra. Aceasta a spus cã va depune plângere la Politie. “O rusine mai mare nu poate fi. Nu mi-am dat seama cã nu trebuie sã dau parola. Am zis cã dacã asa pot primi acel telefon, nu are ce sã fie o problemã”, spune fata pãcãlitã, în vârstã de 19 ani.

“Râde deja lumea de mine, cã spune cã am trimis eu prin sat, pe la oameni, poze cu mine dezbrãcatã”

Pãrintii trebuie sã fie foarte atenti, întrucât, pe retelele de socializare, contul care pãcãleste cu acest anunt fals fetele are active anunturi pe foarte multe grupuri. Mai mult decât atât, comentariile apreciative la fiecare asemenea postare aratã cã sunt multe doritoare de o astfel de “donatie” fãrã însã a-si închipui cã sunt atrase într-o cursã. “Mã duc la Politie si depun plângere. Oricum, rusinea e prea mare. Ce prostie am fãcut! Nu mi-am dat seama cã cineva poate sã facã asemenea lucruri. Râde deja lumea de mine, cã spune cã am trimis eu prin sat, pe la oameni, poze cu mine dezbrãcatã. Dar nu sunt eu. Sunt niste poze trunchiate. O sã mã duc la Politie, sã arãt toate dovezile”, spune tânãra.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ