15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

O tânără și fiica ei, scoase dintr-o casă în care erau sechestrate! Mascații au fost atacați când au forțat intrarea. Agresorul a scăpat de pușcărie!

Un ieșean a fost pedepsit după ce a fost acuzat că le-ar fi amenințat și sechestrat pe soția și fiica sa. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Neculai Chirașcă la 2 ani şi 10 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și ameninţare. Oamenii legii au afirmat că a fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a le elibera pe cele două victime

O tânără și fiica ei au fost scoase dintr-o locuință în care erau sechestrate! „Mascații” au fost atacați când au forțat intrarea. Culmea, agresorul a scăpat de pușcărie. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Neculai Chirașcă la 2 ani şi 10 luni de închisoare, dar cu suspendare, pentru violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și ameninţare.

„Instanța constată încetată de drept măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Neculai Chiraşcă. Constată că persoanele vătămate nu s-au constituit părţi civile în procesul penal”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Agentul de pază Neculai Chirașcă, acuzat de violenţă în familie, lipsire de libertate și ameninţare

Procesul lui Neculai Chirașcă a început pe 28 aprilie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe agentul de pază de 38 de ani, sub acuzațiile de violenţă în familie, lipsire de libertate și ameninţare. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 15 aprilie 2021…https://www.bzi.ro/o-tanara-si-fiica-ei-scoase-dintr-o-casa-in-care-erau-sechestrate-mascatii-au-fost-atacati-cand-au-fortat-intrarea-agresorul-a-scapat-de-puscarie-4353889?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here