28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Olga, medic militar și mamă eroină a 12 copii, a murit în războiul cu Rusia: „Din cauza luptelor, încă nu o putem îngropa”

Olga Semidyanova, medic militar și mamă eroină a 12 copii, a murit în războiul cu Rusia. Aceasta se numără printre miile de victime înregistrate după ce rușii au invadat Ucraina. Femeia s-a stins din viață pe frontul de luptă, la granița regiunilor Donețk și Zaporojie, apărându-și țara. Iată cum și-ar fi presimțit moartea!

Olga Semidyanova, medic militar și mamă eroină a 12 copii, a murit în războiul cu Rusia. Femeia s-a stins din viață la doar 48 de ani, pe câmpul de luptă, în timp ce își apăra țara. Aceasta și-a dat ultima suflare granița regiunilor Donețk și Zaporojie, lăsând în urmă 12 suflete ca o plâng neîncetat.

Olga Semidyanova era din Marhaneț, regiunea Zaporojie, Ucraina. Mai demult, ea a devenit mamă-eroină, după ce a dat naștere la șase copii și a salvat șase băieți dintr-un orfelinat. Pe lângă astea, ea primise și Ordinul de Onoare și Glorie, uluind pe toată lumea cu altruismul ei.

Cei 12 copii ai Olgăi au acum inime sfâșiate de durere. Anna, una dintre fiicele ei, a povestit că femeia a fost singură la părinți…https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/olga-medic-militar-mama-eroina-murit-razboiul-rusia-2844305

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here