Opt tineri ar fi convins patru fete să se prostitueze. Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal și i-au reținut pe bărbați pentru 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi tâlhărie calificată.

Din primele investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că în perioada ianuarie – martie 2021, opt tineri ar fi determinat patru tinere să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, la data de 25 ianuarie a.c., patru dintre tineri, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi sustras telefonul mobil şi bani unui tânăr de 19 ani.

În cadrul dosarului penal, la data de 21 martie a.c., poliţiştii au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Opt persoane, reținut pentru 24 de ore

În baza probatoriului administrat în cauză, patru tineri cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi proxenetism şi patru tineri cercetaţi pentru proxenetism au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

Aceştia urmează să fie prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi, Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău. …https://www.bzi.ro/opt-tineri-ar-fi-convins-patru-fete-sa-se-prostitueze-politistii-ieseni-au-deschis-un-dosar-penal-si-i-au-retinut-pe-barbati-pentru-24-de-ore-4152120?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ