spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Ordin de mobilizare parțială la Garnizoana Vaslui

- Advertisement -

ARMATA… Începând de astăzi, ora 10.00, la nivelul Garnizoanei Vaslui s-a primit indicativul Ordinului de mobilizare parțială de exercițiu. Conform legislației în vigoare privind regimul stării de mobilizare parțială sau totală a forțelor armate și a stării de război privind organizarea și funcționarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în perioada 02-07 octombrie 2023, se desfășoară “ Exercițiul de mobilizare pentru verificarea stadiului pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărare”, condus de Ministerul Apărării Naționale, în cooperare cu Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Serviciul de Telecomunicații Speciale. Exercițiul, desfășurat simultan în județele Vrancea și Vaslui, este cel mai mare exercițiu planificat, organizat și executat în ultimii ani. Exercițiile de acces tip se planifică și se organizează periodic în toate județele țării, în baza Planului verificării stadiului pregătirii populației, economiei și teritoriului pentru apărarea prin exerciții și antrenamente de mobilizare, aprobat de Consiliul Suprem de Apărare a Țării, în anul premergător desfășurării acestora. Pe timpul exercițiului, o parte din rezerviștii cu domiciliul în județul Vaslui, cuprinși în planurile de mobilizare, vor fi chemați la unitățile militare în vederea desfășurării unor activități specific de pregătire, potrivit prevederilor legale în vigoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Sunt onorat ca am fost băgat în seamă de catre MApN dupa 22 de ani de la trecerea in rezerva, excluzând cupoanele lunare de pensie!Am avut o relație încordată cu statul român si societatea civilă, pensia mea standu-le ca un nod in gat sau ca un ghimpe in coaste!… Astăzi mă uit la ordinul de chemare și mă intreb ce mai este oare prin armata română?!…Ce calități deosebite am eu, un tinerel de 62 de ani, de au pus ochii pe mine?!… Inimă am, aș schimba multe in rostul vremurilor, dar chiar la „resbel” deodată?!…Voi răspunde prezent, doar pentru că lună de lună, mă saluta sec MApN!… Și vom vedea.

 2. Alooo!!!
  Mesaj pentru politicianul lingator de cur SRIst: sa lupte ma-ta, bai loaza, pentru cacatul asta de tara!
  Hai m-am carat cu copchii cu tot! La vest.
  Trimiteti ghebosul lui Buzatu’ la razboi! Imberbul ala subdezvoltat! Ca bonus pe Barbu in curul gol in fata rusilor!
  Futu-va-n natie de mizerrii!!

  Fereasca Dumnezeu sa ne dati arme pe mana ca intai pe voi va lichidam!

  Sa va vad cum ne speriati bai amibe! Resturile evolutie care sunteti!
  Ca in fata: inamicul ma omoara, in spate intai va omor eu pe voi apoi ma executa comanda militara. Dar macar asa imi scap copii de un viitor cu voi.
  Care moarte credeti ca e mai dulce bai ligailor din CJ?! 😊😉

  Sa vina AK-urile in lazi ca la Kiev in februarie 2022!! 😅🤣! Sa se imparta pe strazi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.