Organizatorul orgiei din Belgia: „Politicieni din nouă ţări au fost oaspeţii mei”. Presa ungară, aflată sub controlul lui Viktor Orban, a muşamalizat ştirea

David Manzheley, un doctorand în vârstă de 29 de ani, organizatorul orgiei gay care a avut loc vineri într-un apartament din centrul capitalei belgiene, a recunoscut într-un interviu pe larg acordat canalului de ştiri polonez Onet că a avut drept invitaţi la petrecerile sale politicieni din  nouă ţări europene, relatează Daily Beast.

Bărbatul spusese iniţial că nu l-a invitat special pe eurodeputatul ungar Jozsef Szajer, membru al FIDESZ, partidul premierului ultraconservator ungar Viktor Orban,  prins de poliţie la petrecere şi care între timp a demisionat, şi că nu îl cunoştea.

„Multe figuri publice îşi fac apariţia la evenimentele mele, inclusiv politicieni polonezi. Ei au familii şi îmi cer de la bun început să păstrez secretul participării lor la orgiile gay”.   Manzheley, care ar fi anchetat pentru fraudă în Polonia, acuzaţii pe care le neagă, a declarat că organizează petreceri mari cu până la 100 de oameni, însă în ultima vreme a redus numărul de persoane din cauza restricţiilor anti-COVID-19 din Belgia. De altfel, el a denunţat intervenţia dură a poliţiei care a spart petrecerea după ce a fost alertată de vecini.

El a susţinut în interviul acordat Onet că de-a lungul timpului a avut drept oaspeţi nouă politiceni din partidul ultraconservator al premierului ungar, partid care se opune recunoaşterii unor drepturi pentru persoanele LGBTQ susţinând familia tradiţională.   „Găzduim politicieni din Ucraina, Franţa, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveţia şi Spania. Dar cei mai mulţi, şi cei care şi revin, sunt din Polonia şi Ungaria”.

Citeste mai mult: adev.ro/qktbde
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ