Otrava adusã din Vaslui, de un unchi, i-a ucis pe cei doi frãtiori din Iasi!

SURSA FOTO: bzi.ro

TRAGEDIE… Otrava de sobolani care i-a ucis pe cei doi frati din Iasi a fost adusã de o rudã a familiei, de la Vaslui. Surse din cadrul anchetei au precizat cã un unchi de-al copiilor care lucreazã într-un depozit în Vaslui le-a dat otrava pãrintilor pentru a acoperi gãurile fãcute de sobolani, în casã. Otrava contine fosfurã de aluminiu si este extrem de periculoasã. Aceasta nu se foloseste în gospodãrii. Unchiul care a adus otrava este anchetat de criminalisti. Cei doi frati de 1 an si jumãtate si 3 ani din localitatea Coarnele Caprei, judetul Iasi, au murit sâmbãtã, 15 august, dupã ce au inhalat gaze de la o otravã de soareci si sobolani, pusã în camera lor chiar de cãtre mamã, spun anchetatorii. Astfel, ei au inhalat toatã noaptea substanta toxicã.

Cazul a fost foarte mediatizat din cauza tragediei fãrã margini. Doi pãrinti au rãmas fãrã minunile din viata lor, care au murit în chinuri groaznice, otrava de sobolani fiind extrem de toxicã! Initial s-a presupus cã cei doi copii ar fi murit dupã ce au mâncat struguri stropiti cu pesticide, însã varianta nu a fost confirmatã de ancheta criminalistilor.

„Otrava a fost adusã de unchiul copiilor, care lucreazã la un depozit din Vaslui. Nu se gãseste în magazinele obisnuite, iar folosirea ei de cãtre persoanele neautorizate este interzisã”, a precizat pentru site-ul bzi.ro, o sursã din cadrul anchetei. Otrava continea fosfurã de aluminiu si era extrem de periculoasã. Micutii au murit pentru cã au inhalat vapori dupã ce mama lor a pus prin câteva gãuri de soareci în casã acea substantã. Practic, cei mici nu au avut nicio sansã de scãpare atâta vreme cât au petrecut o noapte întreagã în vaporii ucigasi.

Unchiul care a adus otrava este anchetat de criminalisti

Cei doi frati despre care se spunea cã au murit din cauza strugurilor au murit din cauza otravei numitã „Raticid”. Mama micutilor a pus otrava adusã de ruda sa din Vaslui, în câteva gãuri fãcute de soareci, iar vaporii emanati în cursul noptii i-au ucis pe cei doi frati. Oamenii legii continuã ancheta si urmeazã sã se stabileascã dacã va fi cineva tras la rãspundere în acest caz. „Mama copiilor a pus în câteva gãuri fãcute de soareci, otravã. Vaporii emanati i-au otrãvit practic pe copii în timpul noptii. Otrava se afla într-un recipient de plastic. Au fost trimise probe cãtre Institutul de Medicinã Legalã (IML) Iasi pentru a se stabili exact ce se afla în recipient”, a precizat o sursã din cadrul anchetei.

Asadar, atentie la ce produse folositi ca sã scãpati de rozãtoare! Raticidul nu este permis a fi folosit în camere mici, închise! NU este recomandat pentru folosire în apartamente, locuinte, grajduri pentru animale.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ