-0.7 C
Vaslui
01-dec.-2022

Ovidiu Artene, gata de reluarea campionatului!

- Advertisement -

Liga 1

TESTE… Dupã ce Daniel Hulubei s-a retras din activitate, Ovidiu Artene a rãmas singurul arbitru vasluian din Liga 1. Zilele trecute, Ovidiu Artene a efectuat testele fizice pentru reluarea campionatului. Arbitrii au fost împãrtiti pe zone, iar Ovidiu Artene a dat testele la Piatra-Neamt.

Toti arbitrii din Liga 1 si-au luat testele fizice, sustinute zilele trecute la Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea si Piatra-Neamt. Vasluianul Ovidiu Artene este unul dintre cei mai buni arbitri asistenti din România, fiind delegat în 2020 la multe partide din Liga Campionilor si Europa League, dar si din preliminariile Campionatului European de fotbal. În ultima partidã internationalã din 2020, Artene a oficiat la linie la duelul dintre Zenit Sankt-Petersburg si Borussia Dortmund din grupa F a Ligii Campionilor. A început arbitrajul în anul 1996, din 2007 este arbitru în Liga 1m iar din 2013 se aflã pe lista FIFA.

Daniel Hulubei s-a retras la finalul anului trecut

Dupã o carierã de 24 de ani si mai bine de 400 de jocuri arbitrate în toate esaloanele fotbalului românesc, arbitrul Daniel Hulubei s-a retras din activitate. Ultimul meci la care a fost delegat a fost cel dintre Botosani si Voluntari (1-1). În anul 1996, Hulubei a obtinut categoria I, pentru ca în 2000 sã facã pasul cãtre Liga 3 – asistent. În 2004 a debutat în Liga 2, iar din 2008 este arbitru asistent în Liga 1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.