Pablo Escobar ar fi invidios pe această tânără din Iași! Culmea, traficanta de canabis a primit bani de la Ministerul Afacerilor Interne! Investigatorii sub acoperire au cumpărat droguri de la ea!

Trei tineri din județul Iași au fost pedepsiți de magistrați din cauza canabisului. George Alexandru Lupu, Alexandru Fabian Popoaia și Florentina Maghercă au fost acuzați de procurorii DIICOT de trafic de droguri de risc. Investigatori sub acoperire au luat bani de la Ministerul Afacerilor Interne pentru a putea cumpăra canabis de la cei trei

Pablo Escobar sau „El Chapo” Joaquin Archivaldo Loera Guzman ar fi invidioși pe o tânără din județul Iași! Aceasta a fost acuzată că ar fi umplut Pașcaniul de canabis. Mai mult, tânăra ar fi primit bani chiar de la Ministerul Afacerilor Interne.
Totul a ieșit la iveală după ce investigatorii sub acoperire au aflat că 3 tineri din municipiul Pașcani aduc canabis pe ruta Spania – România. Oamenii legii s-au infiltrat și au reușit să cumpere droguri cu fonduri de la Ministerul Afacerilor Interne.

Florentina Maghercă, George Alexandru Lupu și Alexandru Fabian Popoaia, acuzați de trafic de droguri

Pe 24 mai 2019, după câteva săptămâni de supraveghere, anchetatorii au dispus rețineri în acest caz. Astfel, oamenii legii au demarat ancheta și au efectuat percheziții, după care i-au săltat pe Florentina Maghercă, George Alexandru Lupu și Alexandru Fabian Popoaia. Aceștia au fost duși la audieri. Ulterior, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus reținerea celor doi bărbați. Mai apoi, anchetatorii ieșeni au propus arestarea preventivă a celor doi indivizi. Instanța a admis propunerea. În timp, judecătorii au schimbat arestul preventiv cu cel la domiciliu, în cazul lui George Alexandru Lupu și Alexandru Fabian Popoaia. … https://www.bzi.ro/pablo-escobar-ar-fi-invidios-pe-aceasta-tanara-din-iasi-culmea-traficanta-de-canabis-a-primit-bani-de-la-ministerul-afacerilor-interne-investigatorii-sub-acoperire-au-cumparat-droguri-de-la-ea-4059167?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ