-3.2 C
Vaslui
07-feb.-2023

PAPP RATEAZÃ PLAY-OFF-UL

- Advertisement -

Fotbalistii Vasluiului cad pe capete: Papp are rupturã de menisc

PIERDERE Ghinioanele se tin lant de FC Vaslui în acest debut de sezon. Dupã un start prost de campionat, Hizo se confruntã cu serioase probleme de efetciv. Paul Papp s-a accidentat în cantonamentul echipei nationale si va rata dubla mansã cu Sparta Praga. Din centrul apãrãrii lipseste si Cânu, astfel cã “Dulãul” va trebui sã el transforme pe Balaur din atacant în libero.

Dupã ce i-a pierdut pe Cânu, Gladstone si Pavlovic, Viorel Hizo a mai primit o loviturã. Convocat la echipa nationalã pentru meciul cu Andorra, Paul Papp s-a accidentat la unul dintre antrenamentele lui Victor Piturcã si va sta departe de gazon cel putin pânã la finalul lunii septembrie. În aceste conditii, “Dulãul” a rãmas cu un singur fundas central si va trebui sã gãseascã solutii pentru a-l înlocui pe Papp. Prima variantã este reprofilarea lui Balaur si trnasformarea acestuia în timp scurt din atacant în libero. Antrenorul Vasluiul este foarte îngrijorat înaintea primul meci cu Sparta Praga, întrucât va fi nevoi sã suplineascã lipsa câtorva piese indispensabile. “Primul meci va fi greu, în conditiile în care am pierdut doi jucãtori de bazã, pe Papp, care a suferit o rupturã de menisc la pregãtirile pentru echipa nationalã, si pe Wesley, care are douã cartonase galbene. În aceste conditii, cu Glandstone si Cânu, care sunt deja accidentati, va trebui sã folosesc un copil care a jucat în Divizia B, este vorba de Balaur, care are doar 20 de ani si în zece zile trebuie sã-l învãt ce nu l-au învãtat altii în 15 ani. Practic, din cinci fundasi, am mai rãmas doar cu doi.”

Fundasul Vasluiului va fi operat si va fi nevoit sã stea departe de gazon cel putin douã luni. Papp i se va alãtura lui Cânu, care a suferit o accidentare asemãnãtoare, din cauza cãreia va fi indisponibil sase luni. Alt fundas, Gladstone a suferit o recidivã si este la Bologna unde se trateazã, dar sansele ca el sã fie refãcut în perioada urmãtoare sunt nule.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.